Friss hírek

Hamilton üzeni: Jobban van, versenyezni akar hétvégén!

Hosszú idő után üzenetet küldött rajongóinak közösségi oldalain a Mercedes versenyzője, Lewis Hamilton. A brit reméli, autóba ülhet a hétvégi Abu Dhabi Nagydíjon.

Hamiltonról múlt hétfőn derült ki, koronavírussal fertőződött, ami miatt nem is versenyezhetett a hétvégi Szahíri Nagydíjon – helyét George Russell vette át.

Hamilton jelenleg kötelező karanténját tölti, felépülése mellett pedig azon is múlik majd, hogy autóba ülhet-e a szezonzáró hétvégén, hogy negatív tesztje esetén megkapja-e a beutazási engedélyeket Abu Dhabiba.

A brit pilóta egyhétnyi elvonulás után ma üzent a rajongóknak: a Twitterre töltött fel egy videót a hétszeres világbajnok.

„Remélem, jól vagytok! Tudom, hogy nemigen léptem veletek kapcsolatba az elmúlt egy hétben, de határozottan ez volt az egyik legkeményebb hetem jó ideje” – üzente közösségi oldalain a hétszeres világbajnok.

„A gyógyulásomra fókuszáltam, próbáltam formába lendülni, hogy autóba ülhessek a szezon utolsó versenyén, Abu Dhabiban.”

„Úgy ébredtem ma, hogy nagyszerűen érzem magam, megvolt az első edzésem is, szóval csak szerettem volna küldeni nektek egy üzenetet, hogy rendben vagyok, és szeretném megköszönni azt a rengeteg üzenetet, amiket kaptam tőletek. Nagyra értékelem!”

„Remélem, hogy hamarosan újra autóba ülhetek, szeretlek titeket!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!