Friss hírek

Hamilton üzent a Verstappent kifütyülőknek

A Mercedes hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton üzent azoknak a rajongóknak, akik a Brit Nagydíj szombati időmérő edzésén kifütyülték a vb-címvédő Max Verstappent.

Verstappen a második helyen zárta a szombati időmérő edzést, és miközben interjút adott, rajongók egy csoportja kifütyülte őt. Amikor pedig a holland versenyző megpördült a pályán az időmérő utolsó szakaszában [Q3], a közönség éljenzésben tört ki.

A Red Bull versenyzője a történtekkel kapcsolatban azt mondta, „kicsit kiábrándító” volt, hogy nem hallotta az őt éppen interjúvoló Billy Mongert.

Hirdetés
 

„Ha fütyülni akarják, hát tegyék. Nekem teljesen mindegy. Én mindig örülök, hogy it lehetek. Ez egy nagyszerű pálya, és alapvetően nagyszerű a légkör” – mondta a holland. „Egyesek talán nem kedvelnek, de ez rendben van. Mindig meglesz a saját véleményük. Nem érdekel.”

Hamilton az eset kapcsán arról beszélt, nem ért egyet azzal, hogy egyes rajongók így viselkednek.

„Szerintem mi jobbak vagyunk ennél” – mondta. Nagyszerű rajongóink vannak, akiknek vannak érzelmeik, hullámzó érzelmeik, de határozottan nem értek egyet a pfújolással.”

„Nem gondolom úgy, hogy ezt kellene tennünk. De nagyra értékelem azt a támogatást, amit itt kapok. Nem tudom, egyesek talán még érzik a fájdalmat a tavalyi év után. Bárhogy is legyen, nem értek egyet ezzel.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!