Hamilton üzent a Verstappent kifütyülőknek - F1VILÁG.HU

Hamilton üzent a Verstappent kifütyülőknek

HIRDETÉS
A Mercedes hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton üzent azoknak a rajongóknak, akik a Brit Nagydíj szombati időmérő edzésén kifütyülték a vb-címvédő Max Verstappent.
BARCELONA, SPAIN - MAY 22: Race winner Max Verstappen of the Netherlands and Oracle Red Bull Racing is congratulated by Lewis Hamilton of Great Britain and Mercedes in parc ferme during the F1 Grand Prix of Spain at Circuit de Barcelona-Catalunya on May 22, 2022 in Barcelona, Spain. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Verstappen a második helyen zárta a szombati időmérő edzést, és miközben interjút adott, rajongók egy csoportja kifütyülte őt. Amikor pedig a holland versenyző megpördült a pályán az időmérő utolsó szakaszában [Q3], a közönség éljenzésben tört ki.

A Red Bull versenyzője a történtekkel kapcsolatban azt mondta, „kicsit kiábrándító” volt, hogy nem hallotta az őt éppen interjúvoló Billy Mongert.

„Ha fütyülni akarják, hát tegyék. Nekem teljesen mindegy. Én mindig örülök, hogy it lehetek. Ez egy nagyszerű pálya, és alapvetően nagyszerű a légkör” – mondta a holland. „Egyesek talán nem kedvelnek, de ez rendben van. Mindig meglesz a saját véleményük. Nem érdekel.”

Hamilton az eset kapcsán arról beszélt, nem ért egyet azzal, hogy egyes rajongók így viselkednek.

„Szerintem mi jobbak vagyunk ennél” – mondta. Nagyszerű rajongóink vannak, akiknek vannak érzelmeik, hullámzó érzelmeik, de határozottan nem értek egyet a pfújolással.”

„Nem gondolom úgy, hogy ezt kellene tennünk. De nagyra értékelem azt a támogatást, amit itt kapok. Nem tudom, egyesek talán még érzik a fájdalmat a tavalyi év után. Bárhogy is legyen, nem értek egyet ezzel.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!