Hamilton végigszenvedte a pénteket és tudja, türelmesnek kell lennie - F1VILÁG.HU

Hamilton végigszenvedte a pénteket és tudja, türelmesnek kell lennie

HIRDETÉS
Nem sokat javult a Mercedes versenyautója a Forma-1-es Szaúd-arábiai Nagydíj pénteki edzésnapján – ezt mondja Lewis Hamilton, aki ugyanakkor rámutatott, türelmesnek kell lenniük, egyhamar ugyanis nem fog megoldódni a helyzetük.
2023 Saudi Arabian Grand Prix, Friday - LAT Images Lewis Hamilton

A Mercedes már Bahreinben is a várakozásokon alul teljesített, azóta pedig kiderült, a csapat jelentős változtatások mellett döntött idei versenyautóját illetően, elismerték ugyanis, a W14-esből jelen formájában nem fognak tudni győztest varázsolni.

A csapat ettől függetlenül persze mindent belead a pályán, Lewis Hamilton pedig az első edzést a 6., a második gyakorlást pedig a 11. pozícióban zárta. Azt mondja, nem volt könnyű napja, de mindent megtesznek azért, hogy javítsanak az autó egyensúlyán szombatra.

„Mindkét szabadedzésen küszködtem, de sikerült teljesítenünk a futástervet, és próbáltunk annyit tanulni, amennyit csak lehet” – mondta a hétszeres világbajnok. „Az este folyamán belemegyünk majd a részletekbe, és arra fókuszálunk, hogy javítsunk az autó egyensúlyán, hogy könnyebb legyen vezetni.”

„Ezzel az autóval igencsak nehéz boldogulni, de tudom, hogy a gyárban mindenki keményen dolgozik. Nem fog egy éjszaka alatt megoldódni a helyzet, beletelik némi időbe, szóval türelmesnek kell lennünk, és mindent bele kell adnunk itt, a pályán.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!