Hamilton: Vettel most megmutatja, milyen nagyszerű karakter - F1VILÁG.HU

Hamilton: Vettel most megmutatja, milyen nagyszerű karakter

HIRDETÉS
Méltósággal viseli Sebastian Vettel azt, hogy nem akarják már őt a Ferrari Forma-1-es csapatánál – véli Lewis Hamilton, aki szerint az, ahogy a német harcol, jól mutatja, milyen nagyszerű karakter ő.
GP 70MO ANNIVERSARIO  F1/2020 -  SABATO 08/08/2020  credit: @Scuderia Ferrari Press Office Sebastian Vettel

Vettel a 2020-as szezon végén távozik a Ferrari csapatától, miután a maranellóiak nem hosszabbították meg szerződését. A négyszeres F1-es bajnok helyét Carlos Sainz veszi át.

Hogy Vettel hol folytatja, azt egyelőre nem tudni, bár jó esély van rá, hogy a jövőre már Aston Martin néven szereplő Racing Pointhoz szerződik.

Vettel riválisa, Lewis Hamilton azt mondja, együttérez a német pilótával, és rendkívül nagyra tartja őt azért, amiért a nehéz helyzet ellenére is próbálja segíteni csapatát.

„Láttam, milyen nehéz versenye volt legutóbb, és próbálom megérteni, milyen helyzetben is van” – mondta a hatszoros világbajnok.

„Soha nem túl jó érzés, amikor az embernek megmondják, hogy már nem akarják vele folytatni a csapatnál.”

„Amikor csatlakozol egy csapathoz, bekerülsz egy istállóhoz, odaadod mindened, odaadod a szíved. De szerintem nagyszerű az, ahogy harcol, ahogy továbbra is igyekszik segíteni a csapatot.”

„Ez is csak azt mutatja, milyen nagyszerű karakter ő, és mennyire elkötelezett a versenyzés mellett. És remélem, hogy jön valami pozitívum is számára a folytatásban.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!