Hamilton Vettelről: Hol van a tisztelet?! - F1VILÁG.HU

Hamilton Vettelről: Hol van a tisztelet?!

HIRDETÉS
Az ötszörös világbajnok Lewis Hamilton azt mondja, meg van győződve arról, hogy riválisa, Sebastian Vettel maga mögött hagyja nehéz időszakát, és hamarosan ismét pokolian erős teljesítménnyel rukkol elő.
2018 Großer Preis von Belgien, Samstag - Steve Etherington Sebastian Vettel Lewis Hamilton Mercedes

A Ferrari versenyzője már tavaly is sokat hibázott, és szemmel láthatóan idén is küszködik, miközben csapattársa, Charles Leclerc egyre stabilabb, és egyre jobb formát mutat.

Vettel legutóbb a Brit Nagydíjon bakizott nagyot, amikor hátulról telibe találta Max Verstappen versenyautóját.

A négyszeres világbajnok a Német Nagydíj előtt úgy nyilatkozott, „van mit jóvátennie Hockenheimben”, ahol tavaly szintén csúnya hibát követett el: az élről haladva esett ki hazai közönsége előtt.

A világbajnoki címvédő Lewis Hamiltont csütörtökön arról kérdezték, vajon véleménye szerint Vettelben megtört-e valami az egy évvel ezelőtti baklövés után

„Az igazság az, hogy nem szoktam sokat gondolkodni Vettelen. Viszont nem gondolom azt, hogy bármi különös történt vele, akár tavaly, Hockenheimben, akár bármelyik versenyhétvégén” – mondta újságíróknak, köztük az F1VILÁG.HU munkatársainak nyilatkozva Hamilton.

„Nyilvánvaló, hogy ő és a Ferrari is küszködik mostanában. És van egy fiatal csapattársa, aki stabil munkát végez. Ez nem könnyű időszak Sebastian számára.”

Hamilton azt mondja, nem szabadna elfelejteniük a kritikusoknak, hogy Vettel négy világbajnoki címet nyert a Forma-1-ben, szóval sokat letett már az asztalra.

„Mégiscsak egy négyszeres világbajnokról beszélünk. Az emberek hajlamosak ezt elfelejteni. Tudom, hogy milyen hatalmas ellenfél ő. Hol a tisztelet Vettel irányába?”

„Meggyőződésem, hogy maga mögött fogja hagyni ezt a nehéz időszakot, és hamarosan ismét nagyon erős teljesítménnyel rukkol elő.”

Hirdetés

Arra a kérdésre, hogy Vettelt tartja-e legfőbb ellenfelének az idei bajnokságban, Hamilton így felelt: „Nem, mert nem ő a második a bajnoki pontversenyben.”

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén Monzában vendégszerepel, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be az Olasz Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!