Hamilton: Zökkenőmentes a közös munka Russell-lel - F1VILÁG.HU

Hamilton: Zökkenőmentes a közös munka Russell-lel

HIRDETÉS
Új csapattársát, George Russellt méltatta a minap egy interjúban a Forma-1 hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton. A brit azt mondja, a fiatal pilóta beilleszkedése zökkenőmentesen ment.
Mercedes-AMG F1 W13 E Performance Launch - Steve Etherington George Russell Lewis Hamilton

Russellnek persze nem volt olyan nehéz dolga, hiszen a Mercedes juniorversenyzőjeként kiválóan ismeri már a német istálló tagjait, és bár a munkakapcsolata most kétségkívül szorosabb Hamiltonnal, korábban már volt szerencséje együtt dolgozni a sokszoros világbajnokkal.

Hamilton a minap egy interjúban beszélt arról, jól megy a közös munka Russell-lel, a céljuk pedig természetesen az, hogy a megfelelő irányba tereljék a csapatot annak érdekében, hogy ismét bajnokesélyesek legyenek.

„Könnyedén beilleszkedett a csapatba. Elég hasonló volt vele dolgozni, mint akkor, amikor korábban együtt dolgoztunk a mérnöki szobában, amikor pár versenyhétvége során ott ült mögöttem, és figyelt mindent, amit én és Valtteri csináltunk” – mondta a brit pilóta. „Jól ismer mindenkit, szóval zökkenőmentes volt a beilleszkedése. Közösen dolgozunk, rengeteget kommunikálunk a beállításokkal kapcsolatban, szóval remekül működik a dolog.”

„Nem tudom, mikor dolgoztunk először együtt. Csak arra emlékszem, hogy ott volt velünk a mérnöki szobában, és olyan érzés volt, hogy már nagyon is része a csapatnak, és már az idei évet megelőzően is a csapattársam volt. Szóval elég könnyen megy.”

„Azt gondolom, George egy hihetetlenül tehetséges és nagyon-nagyon összeszedett versenyző. Nagyon őszinte, és arra fókuszál, hogy a lehető legjobb csapatjátékos legyen. Én eddig ezt láttam tőle. Ahogy mondtam, mindenki számára öröm, hogy itt van, nagyon zökkenőmentes minden, mindenki csak leszegett fejjel dolgozik – csapatként tesszük a dolgunkat.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!