Hamiltonnak fogalma sincs, mikor tud visszavágni Rosbergnek

A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton azt mondja, nincs egyértelmű magyarázat arra, a nyári szünet óta miért nem tudja tartani a lépést bajnoki riválisával, egyben csapattársával, Nico Rosberggel.


A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton azt mondja, nincs egyértelmű magyarázat arra, a nyári szünet óta miért nem tudja tartani a lépést bajnoki riválisával, egyben csapattársával, Nico Rosberggel.

Rosberg a belgiumi és az olaszországi versenyek után Szingapúrban is nyerni tudott, miközben Hamilton csak a 3. helyen futott be.

Győzelmének köszönhetően a német 8 ponttal előzi meg Hamiltont az összetettben, a britnek pedig fogalma sincs arról, hogy mikor fordul ismét a kocka.

„Fogalmam sincs” – mondta Hamilton arra a kérdésre, hogy vajon a folytatásban újra az ő oldalára áll-e a szerencse. „Nem tudjuk, hogy így lesz-e, vagy mikor lesz így. De még 6 verseny hátravan, szóval keményen kell nyomnom, és remélnem kell a legjobbakat.”

„Most még nem tudok válaszolni erre, mert minden szezon más. Egyszerűen így megy ez. Egyes hétvégéken Nico dolgozik nagyszerűen, máskor én. Ezen a hétvégén Nico kivételes munkát végzett, mi viszont nem. Hogy mire lesz szükség? Néhány nagyszerű hétvégére, mint amilyenek voltak korábban is.”

„Egy csomó sz*rság, rengeteg dolog kombinációja az, ami alapvetően tökéletessé tesz egy hétvégét.”

Hamilton hozzátette, már a Szingapúri Nagydíj első körében tudta, hogy nem lesz esélye a győzelemért csatázni.

„Ha az ember harmadikként érkezik az 1-es kanyarhoz, akkor a győzelmi esélyei… Nos, nagyon-nagyon alacsonyak. Arra gondoltam, hogy megpróbálok javítani a pozíciómon. Aztán rögtön jöttek a gondok a fékekkel, és a biztonsági autós periódus után már láttam is, ahogy ellépnek tőlem, semmit sem tehettem.”

Amikor Hamiltont arról kérdezték, volt-e esélye arra, hogy megelőzze Daniel Ricciardót, így válaszolt: „Nem, máskülönben megelőztem volna. Higgyék el, megszereztem volna a pozíciót.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS