Friss hírek

Hamiltonnak sok volt a folyamatos fütyülés Mexikóban

Köztudottan szenvedélyes F1-es közönséggel rendelkezik Mexikó, ami a múlt hétvégi nagydíjon is nyilvánvalóvá vált. Lewis Hamiltont folyamatos füttykoncert fogadta, ami egy idő után kezdett kellemetlen lenni a számára.

Lewis Hamilton a harmadik helyről rajtolva a második helyen ért célba a Mexikói Nagydíjon, miközben a helyi hős, Sergio Perez a harmadik, a másik Red Bullt vezető Max Verstappen pedig az első lett. A leintés utáni interjúk során a közönség egyértelműen hangot adott annak, melyik pilótát szívlelik a legkevésbé: Perezt és Verstappent ünneplés fogadta, Hamilton viszont amint szót kapott, a közönség hangja pfújolásba csapott át. Ez a jelenség az utóbbi évek során vált egyre számottevőbbé az F1-ben, ahogy Verstappen és Hamilton rivalizálása került a középpontba. A hétszeres világbajnok ennek ellenére úgy fogalmazott, imádja Mexikót.

„Elképesztő közönség, de ez most kissé kínos volt. Egész nap fütyültek, de ennek ellenére imádom Mexikót és az itteni embereket. Óriási hétvégét hoztak össze” – árulta el a versenyt követően.

Hamilton számára a verseny első harmadában egy potenciális futamgyőzelem is benne volt a pakliban, ám a Red Bull jobb stratégiát választott, így Verstappen 15 másodperces előnnyel megnyerte a futamot. A Mercedesen a kemény keverékek nem akartak jól működni, ennek Hamilton a futam során hangot is adott.

„Az első etapom során annyira közel voltam! A Red Bull viszont túl gyors volt a számunkra, és talán a stratégiájuk is jobban sikerült” – tette hozzá.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Hamiltonnak sok volt a folyamatos fütyülés Mexikóban
Beváltak az új szabályok, jóval több előzés volt idén az F1-ben
Ocon csalódottan figyelte Alonso néhány kritikáját
Sajtóhír: Binotto önként távozik a Ferrari csapatfőnöki posztjáról!
10 éve intett búcsút az F1-nek Michael Schumacher
Schumacherrel egy abu dhabi hotel előcsarnokában közölték kirúgását

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!