Hamiltont hazugságvizsgálóra kötötték, és érdekes dolgok derültek ki róla - F1VILÁG.HU

Hamiltont hazugságvizsgálóra kötötték, és érdekes dolgok derültek ki róla

HIRDETÉS
A szezonnyitó Bahreini Nagydíj előtt egy TV-műsor keretében hazugságvizsgálóra kötötték a Forma-1 legeredményesebb versenyzőjét, Lewis Hamiltont. A kísérletből kiderült, a brit versenyző soha nem hazudott még jelenlegi főnökének, egy alkalommal pedig bevizelt versenyautójában.
2023 Bahrain Grand Prix, Thursday - Jiri Krenek Lewis Hamilton

Hamilton 2007 óta állandó tagja a Forma-1 mezőnyének, összesen 7 világbajnoki címet és 103 futamgyőzelmet szerzett mostanáig. A Mercedes versenyzőjét a Sky Sports F1 televízió vetette alá egy érdekes kísérletnek: hazugságvizsgálóval tesztelték, a 38 esztendős versenyző pedig többször próbált is füllenteni.

A kísérletből az mindenesetre kiderült, hogy versenymérnökének, Peter Bonningtonnak, valamint főnöknek, Toto Wolffnak soha nem hazudott még, és bár nemmel felelt arra a kérdésre, hogy pisilt-e már be versenyautójában, a hazugságvizsgáló azonnal jelzett, így Hamilton hamar lebukott. Próbálta persze menteni a menthetőt – azt mondta, mindössze egyszer fordult elő ilyesmi, arra nem emlékszik, hogy mikor.

Hamilton a jövőjére vonatkozóan is kapott egy kérdést: a Sky műsorvezetője, Simon Lazenby arra volt kíváncsi, folytatja-e a versenyzést a Forma-1-ben, amíg meg nem szerzi nyolcadik világbajnoki címét – a Mercedes versenyzője pedig „igennel” felelt, és mint kiderült, igazat mondott.

A beszélgetésből kiderült az is, Hamiltonnak Valtteri Bottas volt a kedvenc csapattársa, és bár igennel felelt arra a kérdésre, hogy szkanderben le tudná-e gyűrni George Russellt, a hazugságvizsgáló szerint valójában nem így gondolja.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!