Friss hírek

Hamiltont meglepte, milyen közel voltak a Ferrarihoz

A világbajnoki pontversenyben élen álló Lewis Hamilton azt mondja, meglepődött azon, hogy mindössze 68 ezredmásodperccel maradt alul a ferraris Charles Leclerctől a Forma-1-es Olasz Nagydíj pénteki nyitónapján.

Leclerc múlt vasárnapi, belgiumi győzelme után mindkét szabadedzésen a leggyorsabb volt Monzában, a Ferrari előnye azonban közel sem volt olyan jelentős, mint az elmúlt hétvégén.

A második gyakorláson Hamilton mindössze 68 ezreddel volt lassabb a monacóinál, az edzésnap végén pedig újságíróknak nyilatkozva azt mondta, nem olyan nagy a különbség a két csapat között, mint várta.

„Nem olyan jelentős most a különbség, mint a legutóbbi versenyen” – mondta a vb-címvédő Monzában.

„Nyilván a Ferrarik gyorsak az egyenesekben, de mi is erősek vagyunk, főleg a versenytempót tekintve. Viszont egy kicsit talán közelebb vagyunk az egykörös teljesítmény tekintetében is. Szóval úgy tűnik, harcban leszünk.”

„Ez határozottan meglepő – de őszintén szólva nem tudtuk, mire számítsunk ezen a hétvégén, leszámítva azt, hogy az egyenesekben erős lesz a Ferrari, ami be is igazolódott.”

„Viszont elég kanyar van itt, ahol vissza tudjuk nyerni az időt, mert ezekben a kanyarokban ők nem túl gyorsak – szóval kiegyenlítődik a dolog. Viszont továbbra is azt gondolom, hogy nagyon kemény verseny lesz. Viszont egy szinten vagyunk a Ferrarival, ami elég jó.”

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén Monzában vendégszerepel, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be az Olasz Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!