Hamiltont nem zavarná, ha a Mercedes visszatérne az ezüst fényezéshez - F1VILÁG.HU

Hamiltont nem zavarná, ha a Mercedes visszatérne az ezüst fényezéshez

HIRDETÉS
Lewis Hamiltonnak semmilyen problémája nem lenne azzal, ha a Mercedes csapata 2022-ben ismét ezüstszínű autókkal állna rajthoz a Forma-1-ben.
2020 Barcelona Pre-Season Test 2, Day 1 - Wolfgang Wilhelm Lewis Hamilton Mercedes

A német istálló a tavalyi szezonban döntött úgy, hogy fekete fényezésű versenyautókkal vesz részt az F1-es világbajnokság küzdelmeiben, hogy így hívja fel a figyelmet a rasszizmus elleni fellépés, illetve a sokszínűség fontosságára.

A fekete fényezést a 2021-es idényre is megtartotta a csapat, jövőre azonban visszatérhetnek a tradicionális színezethez.

Nem titok, hogy Hamilton a legnagyobb szószólója a sokszínűség fontosságának a Forma-1-ben, a brit pilótának azonban nem lenne problémája azzal, ha csapata a 2022-es idényben már nem fekete autókkal állna rajthoz a királykategóriában.

„Eredetileg ezüstnyilakról beszélünk” – mondta a hétszeres világbajnok.

„Amikor tavaly rákérdeztem, hogy nem lehetnének-e feketék az autók egyfajta szimbólumként, illetve, hogy mit szándékozunk tenni, hogy kifejezzük támogatásunkat, nem számítottam arra, hogy eddig megtartjuk ezt, és egy második idényre is átvisszük, ami szerintem fantasztikus.”

„Ha visszatérünk az eredeti színezetre, az is remek lesz. Nem fog eltántorítani bennünket azoktól a változtatásoktól, melyeket házon belül hozunk, hogy továbbra is őszintén dolgozunk a sokszínűségen, együttműködve partnereinkkel.”

„Remek programunk van, szóval nem jelentene semmit.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!