Friss hírek

Hamiltont nem zavarta, hogy folyamatosan kifütyülték őt

A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton azt mondja, csak inspirálta őt a múlt hétvégi Német Nagydíjon, hogy a rajongók folyamatosan kifütyülték őt.

A brit versenyzőt mechanikai probléma hátráltatta a hockenheimi időmérő edzésen, így csak a 14. helyről kezdhette meg a vasárnapi versenyt, amit végül meg tudott nyerni.

Hirdetés
 

Hamiltont a németországi hétvége során számos alkalommal kifütyülték – főleg a rivális Sebastian Vettel rajongói –, a brit azonban azt mondja, igyekezett ebből is erőt meríteni.

„Rengeteg volt a negativitás a verseny előtt” – mondta Hamilton.

„Ha Angliáról van szó, én nem emlékszem arra, hogy bárki is pfujolt volna. Angliában remek szurkolóink vannak. Amikor pedig megérkeztem ide, rengetegen pfujoltak. A furcsa a dologban az, hogy nagyon örültem neki. Szokatlan volt. Furcsa, hogy még így is örülök.”

„Azért volt ez, mert folyamatosan láttam, ahogy néhányan brit zászlókat lengetnek a többszáznyi, vagy ezernyi másik mellett. Tengernyi vörös volt, de aztán az ember kiszúrt mindig egy brit zászlót.”

„Aztán voltak Mexikóból is, Angéliából, azt hiszem, Nigériából, vagy valahonnan máshonnan Afrikából, akik Hamilton-pólókat viseltek.”

„Ez rendkívül pozitív volt számomra. Ezért is mondtam azt a végén, hogy a szeretet mindig győzedelmeskedik.”

Bár a Ferrari és Sebastian Vettel többször hangot adott annak, mennyire örülnek, hogy Hamilton hazai versenyén, Silverstone-ban nyerni tudtak, a címvédő azt mondja, nem tervez hasonlót most, hogy nyert Vettel hazájában.

„Hogy őszinte legyek, nincs szükségem arra, hogy erőt merítsek más emberek ügyeiből. Én a saját dolgomra fókuszálok. Arra összpontosítottam, hogy a lehető legjobb legyek.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!