Friss hírek

Hartley: Befejezetlen ügyem van még az F1-ben

A Toro Rossótól távozó Brendon Hartley azt mondja, „befejezetlen ügye” van még a Forma-1-ben – az új zélandi helyét 2019-ben Alexander Albon veszi át.

A Toro Rossótól távozó Brendon Hartley azt mondja, „befejezetlen ügye” van még a Forma-1-ben – az új zélandi helyét 2019-ben Alexander Albon veszi át.

Hartley idén debütált a száguldó cirkuszban, miután a Red Bull bizalmat szavazott neki, a 2018-as szezon azonban nem alakult túl jól számára.

Mindössze 4 pontot szerzett, a Honda hazai versenyén, Szuzukában azonban egy hatodik rajtkockát szerzett.

A héten kiderült, Hartley nem maradhat a Toro Rossónál – helyét Alexander Albon veszi majd át a csapatnál.

„Emelt fővel távoztam a pályáról múlt vasárnap” – írta az új-zélandi versenyző közösségi oldalán.

„Nagyon büszke vagyok a történetemre és az utazásomra, de úgy érzem, befejezetlen ügyem van még az F1-ben. De jelenleg ezt jegelnem kell.”

„Voltak már korábban is bukkanók, de erősen hiszek abban, hogy a nehéz helyzetek csak erősebbé tesznek. És az is sokat segít, hogy nagyszerű támogatóim vannak Új-Zélandon, kiváló barátok, a család, és a feleségem.”

„Szeretnék köszönetet mondani az edzőmnek, Richnek, és a közel 500 Toro Rosso-dolgozónak, akik mellettem álltak, és akikkel nagyon élveztem a közös munkát idén – az összes mérnöknek, szerelőnek, marketing- és PR-szakembernek, vendéglátósnak, gyári dolgozónak, és természetesen a Honda Racingnek.”

„Nagyra értékelem azt a támogatást, amit a rajongóktól kaptam a világ minden tájáról. Még számos oldalt kell megírnom a történetemben, és a legtöbbet fogom kihozni a lehetőségeimből a következő fejezetben.”

Hogy Hartley hol fog versenyezni jövőre, azt egyelőre még nem tudni.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!