Friss hírek

Hazai versenyére készül Fernando Alonso

Fotó: McLaren

Hazai versenyére készül a Forma-1 kétszeres világbajnoka, Fernando Alonso.

A McLaren versenyzője F1-es pályafutása során kétszer tudott győzni a Spanyol Nagydíjon: utolsó diadalát még 2013-ban épp hazai közönsége előtt aratta.

Bár azt talán túlzás lenne kijelenteni, hogy Alonso jó esélyekkel érkezik meg a katalán ringre, természetesen bízik abban, hogy jó eredménnyel örvendeztetheti meg rajongóit.

„Nagyszerű visszatérni Európába, Spanyolországba – haza!” – mondta a kétszeres világbajnok.

„Az érzés, amikor hazai közönséged előtt versenyezhetsz, felülmúlhatatlan. Nagyon szerencsés vagyok, hogy van verseny a szülőhazámban, mert nem minden versenyzőnek adatik meg ez a lehetőség, és minden évben egyre nagyobb támogatást kapok a spanyol rajongóktól.”

A McLaren egyébként sok új fejlesztéssel érkezik Barcelonába, ahol komoly fejlesztési verseny veszi majd kezdetét. Alonsónak ráadásul nemcsak a Forma-1-ben, hanem az Endurance-világbajnokságon (WEC) is helyt kell majd állnia, úgyhogy ő sem fog unatkozni a következő hónapokban.

„A Spanyol Nagydíj a kezdetét jelenti egy rendkívül intenzív, hónapig tartó időszaknak – úgy a McLarennek, mint nekem, akinek egyéb versenyzési elfoglaltságaim is lesznek. Készen állok a kihívásra, és izgatottan várom, mit tartogat számunkra a következő néhány verseny.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek