Heves esőzések várhatóak a Német Nagydíjon

A meteorológusok előrejelzései szerint esőzésekre lehet számítani a hétvégén megrendezésre kerülő Német Nagydíjon.


A meteorológusok előrejelzései szerint esőzésekre lehet számítani a hétvégén megrendezésre kerülő Német Nagydíjon.

Bár a következő napokban meleg, száraz lesz az idő a térségben, péntek hajnalban egy front miatt megváltozik az időjárás képe, és amennyiben a légáramlatok nem módosulnak, szinte biztosra vehető, hogy esőzések és viharok lesznek pénteken, a szabadedzéseken.

Ez pedig nagyon nem könnyíti meg a csapatok dolgát, különösen úgy, hogy a Bridgestone egy igen extrém gumistratégiával készül a német futamra, ahol a leglágyabb és a legkeményebb keverékeit biztosítja a résztvevők számára.

Az előrejelzések szerint péntek éjszaka elvonulnak az esőfelhők, és melegedésre van kilátás szombaton, ahol minden bizonnyal száraz lesz az utolsó szabadedzés, illetve az időmérő, ám ha pénteken esni fog, a csapatok számára teljesen ismeretlenek lesznek az abroncsok.

Ami pedig a verseny napját illeti, vasárnapra ismét felhősödést mondanak, és a jelenlegi előrejelzés szerint hatvan százalék az esélye annak, hogy eső, sőt viharok lesznek, ami egy izgalmas futamot vetít előre.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Az F1-es Stájer Nagydíj TV-közvetítései