Hibátlan napot zártak, elégedettek az Alfa Romeónál - F1VILÁG.HU

Hibátlan napot zártak, elégedettek az Alfa Romeónál

A délelőtt hosszú, délután rövid etapokat futó Antonio Giovinazzi 125 kört tett meg a Forma-1-es előszezoni teszthétvége második napján.

Giovinazzi és csapata úgy ítélte meg, hogy a reggeli időszak a legjobb a hosszú etapok teljesítésére. Az olasz hamar felvette a ritmust és a szorgos körözést követően hasznos információkra tettek szert.

„Hosszú etapokat és kvalifikációs időszakokat is szimuláltunk. Dolgos nap volt, nagyon sok kört tettem meg. Úgy gondolom, minden pontját teljesítettük a mai programunknak, és elértük minden célunkat” – kezdte értékelését a pilóta.

 

„A szezon kezdete előtt ez volt az utolsó alkalom, hogy vezethettem az autót. Nagyon magabiztos vagyok az idényt tekintve. Hihetetlenül keményen dolgoztunk a tél folyamán, és úgy gondolom, készen állunk az első éles megmérettetésre.”

„Nehéz megmondani, hogy hol állunk jelenleg… Jó alapjaink vannak, de pontosabban majd az első időmérőn látjuk a valós esélyeinket” – zárta gondolatait Giovinazzi.

Az alfás teljesítményével a csapat technikai igazgatója, Jan Monchaux is elégedett volt.

„A legjobban a délutáni programunkra fókuszáltunk. Az egykörös tempónk beállításain dolgoztunk a legtöbbet. Továbbá kiemelném az autónk megbízhatóságát, hiszen ismét meghibásodás nélküli napot zártunk, így felettébb értékes munkát végeztünk. Most ezeket az adatokat elemezzük, és felkészülünk a zárónapra, amikor már Kimi ül újra az autóban.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Hibátlan napot zártak, elégedettek az Alfa Romeónál
Komoly fejlesztésekkel vágnak vissza Alonsóék Kanadában
Nevetség tárgyává vált a Williams, a csapatfőnök az istálló védelmére kelt
Nem tervez Red Bull-motorokra váltani a McLaren
James Key lett a Sauber technikai igazgatója

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!