Hibátlan napot zártak, elégedettek az Alfa Romeónál - F1VILÁG.HU

Hibátlan napot zártak, elégedettek az Alfa Romeónál

HIRDETÉS
A délelőtt hosszú, délután rövid etapokat futó Antonio Giovinazzi 125 kört tett meg a Forma-1-es előszezoni teszthétvége második napján.
GIOVINAZZI Antonio (ita), Alfa Romeo Racing ORLEN C41, action during the Formula 1 Pre-season testing 2020 from March 12 to 14, 2021 on the Bahrain International Circuit, in Sakhir, Bahrain - Photo Florent Gooden / DPPI

Giovinazzi és csapata úgy ítélte meg, hogy a reggeli időszak a legjobb a hosszú etapok teljesítésére. Az olasz hamar felvette a ritmust és a szorgos körözést követően hasznos információkra tettek szert.

„Hosszú etapokat és kvalifikációs időszakokat is szimuláltunk. Dolgos nap volt, nagyon sok kört tettem meg. Úgy gondolom, minden pontját teljesítettük a mai programunknak, és elértük minden célunkat” – kezdte értékelését a pilóta.

„A szezon kezdete előtt ez volt az utolsó alkalom, hogy vezethettem az autót. Nagyon magabiztos vagyok az idényt tekintve. Hihetetlenül keményen dolgoztunk a tél folyamán, és úgy gondolom, készen állunk az első éles megmérettetésre.”

„Nehéz megmondani, hogy hol állunk jelenleg… Jó alapjaink vannak, de pontosabban majd az első időmérőn látjuk a valós esélyeinket” – zárta gondolatait Giovinazzi.

Az alfás teljesítményével a csapat technikai igazgatója, Jan Monchaux is elégedett volt.

„A legjobban a délutáni programunkra fókuszáltunk. Az egykörös tempónk beállításain dolgoztunk a legtöbbet. Továbbá kiemelném az autónk megbízhatóságát, hiszen ismét meghibásodás nélküli napot zártunk, így felettébb értékes munkát végeztünk. Most ezeket az adatokat elemezzük, és felkészülünk a zárónapra, amikor már Kimi ül újra az autóban.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!