Friss hírek

Hivatalos: A McLaren nem vesz részt az Ausztrál Nagydíjon!

A McLaren csapata csütörtökön hivatalosan bejelentette, nem vesz részt az Ausztrál Nagydíjon, miután egyik csapattagjuknál koronavírust diagnosztizáltak.

A McLaren egyik csapattagja koronavírus-gyanúja miatt önkéntes karanténba vonult a hét elején, miután a fertőzés tüneteit mutatta, a mai napon pedig megérkezett a teszt eredménye, amely pozitív lett.

A csapat hivatalosan is megerősítette, a történtek miatt nem vesz részt a hétvégi Ausztrál Nagydíjon, az érintett csapattag pedig karanténba kerül.

Hirdetés
 

A McLaren közleményében leírta, folyamatosan tartják a kapcsolatot a helyi hatóságokkal, és figyelemmel kísérik a vizsgálatokat.

A csapat nyilatkozatában az áll, nemcsak a McLaren dolgozóinak és partnereinek védelmében hozták meg ezt a döntést de a versenyzők, a szurkolók és az F1 további résztvevőinek érdekét is figyelembe vették.

Mindeközben a Haas csapata megerősítette, az ő négy csapattagjuk tesztje negatív eredményt hozott.

Ross Brawn, a Forma-1 sportigazgatója még néhány hete leszögezte, ha nem tud mindenki részt venni az idénynyitó futamon, nem rendeznek világbajnoki versenyt. Kérdés, mit lépnek most a sportág elöljárói a versenyhétvégével kapcsolatban.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!