Hivatalos: 2025-ig F1-es verseny lesz Interlagosban! - F1VILÁG.HU

Hivatalos: 2025-ig F1-es verseny lesz Interlagosban!

2025-ig biztosan Forma-1-es versenyt rendeznek Interlagosban – jelentette be a száguldó cirkusz vezetősége magyar idő szerint szerda este.
INTERLAGOS track, piste, during the 2018 Formula One World Championship, Brazil Grand Prix from November 08 to 11 in Sao Paulo, Brazil - Photo Eric Vargiolu / DPPI.

A versenypálya tulajdonosai nemrég egy 5 évre szóló szerződést írtak alá a Librty Mediával, így 2025-ig biztosított a verseny jövője.

Az interlagosi futamot nem Brazil Nagydíj néven rendezik a továbbiakban, hanem Sao Pauló-i Nagydíj néven kerül bele a versenynaptárba.

A 2021-es futamot november 14-én tartják majd, és új promótere is lesz a futamnak, a Brasil Motorsport nevű vállalat, melyet az abu dhabi érdekeltségű Mubadala birtokol.

„Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy Sao Paulo 2025-ig megrendezheti a brazíliai versenyt, és izgatottan várjuk a közös munkát az új promóterrel” – mondta Chase Carey, a Forma-1 elnök-vezérigazgatója.

„Brazília nagyon fontos piac a Forma-1 számára a rajongók és a komoly történelme miatt. A brazíliai verseny mindig egy fénypont volt a rajongók, a versenyzők és partnereink számára, és izgatottan várjuk, hogy izgalmas versennyel kápráztassuk el a Forma-1 rajongóit 2021-ben és a következő 5 évben.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!