Friss hírek

Hivatalos: Albon hosszabbított a Williamsszel!

Több évre szóló megállapodást kötött a Williams Forma-1-es csapatával Alex Albon, így a brit-thai pilóta 2023-ban, illetve később is a patinás istállót erősíti majd.

A Red Bull támogatását élvező pilóta idén került a Williamshez, szerződése azonban csak a szezon végéig szól. A brit csapat szerda délután jelentette be, Albon kontraktusát több évvel meghosszabbították, így a következő szezonok során az istállót erősíti majd. Hogy pontosan meddig terjed a kontraktust, azt nem árulta el konkrétan a csapat.

“Nagyon izgalmas, hogy a Williamsnél maradhatok 2023-ra, és várom már, hogy lássam, mire leszünk képesek az idei szezon hátralévő részében, és jövőre” – fogalmazott a 26 esztendős versenyző. “A csapat keményen dolgozik a fejlődésért, és nagyon motivált vagyok, hogy folytassam ezt az utat, és tovább folytassuk a közös tanulást.”

Hirdetés
 

Jost Capito csapatfőnök hozzátette: “Alex egy istenien jó versenyző, értékes tagja a Williams Racingnek, szóval nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy hosszú távon dolgozunk vele.”

Albon jó eséllyel egy 1+1 éves szerződést kötött a csapattal, ami azt jelenti, hogy 2023 végéig garantált a helye, utána pedig opcióval rendelkeznek a felek a folytatásra.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!