Friss hírek

Hivatalos: Alonso az Alpine-nál marad 2022-ben is

2022-ben is az Alpine színeiben folytatja a versenyzést a Forma-1-ben Fernando Alonso, miután a francia istálló meghosszabbította a kétszeres világbajnok szerződését.

A spanyol veterán idén tért vissza az F1-be az Alpine színeiben, miután egy 1 évre szóló megállapodást írt alá a csapattal azzal az opcióval, hogy jövőre is folytathatja a versenyzést.

A hétvégi Belga Nagydíj előtt aztán az Alpine megerősítette, Alonso biztosan náluk marad 2022-ben is – Esteban Ocon csapattársaként.

„Nagyon örülök, hogy bejelenthetjük a szerződés meghosszabbítását” – mondta a kétszeres világbajnok. „Amint visszatértem a csapathoz, azonnal otthon éreztem magam, és tárt karokkal vártak itt. Öröm újra együtt dolgozni a sportág legfényesebb elméivel Enstone-ban és Viry-ben. Trükkös idény ez mindenki számára, de sikerült fejlődést mutatnunk csapatként, és erre remek példa a magyarországi eredmény.”

„Még pozitívabb emlékeket szeretnénk szerezni az év további részében, de még fontosabb, hogy jövőre, az új szabályok érkezésekor jól szerepeljünk. Nagy támogatója vagyok a kiegyenlített mezőnynek és a sportág változásainak, a 2022-es szezon pedig egy nagyszerű lehetőség lenne erre. Várom már az év hátralévő részét, és hogy Esteban mellett versenyezzek 2022-ben az Alpine-nál.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!