Friss hírek

Hivatalos: Csak jövő hét közepén egyeztet tovább a Red Bull és az FIA

A Red Bull Forma-1-es csapata magyar idő szerint vasárnap este megerősítette, amiről az F1Világ korábban már beszámolt: Dietrich Mateschitz halála miatt egyelőre nem folytatódnak tovább az egyeztetések a Nemzetközi Automobil Szövetséggel (FIA) a financiális szabályok megszegésének ügyében.

A Red Bull tulajdonosa szombaton hunyt el hosszú betegség után, az üzletember iránti tiszteletből pedig néhány napra jegelik az osztrák csapat szabályszegési ügyét. Mint ismert, a csapat az FIA álláspontja szerint megszegte a Forma-1 pénzügyi szabályait, és „kis mértékben” túlköltekezett tavaly.

Mivel a Red Bull szerint nem így történt, a csapat egyeztetéseket folytat a szövetséggel az ügy kapcsán, a tárgyalások pedig várhatóan a jövő hét közepén folytatódnak majd.

Hirdetés
 

„Mr. Mateschitz halála okán az FIA-val folytatott minden költségplafonnal kapcsolatos egyeztetést, illetve a további lépéseket felfüggesztettük. A megállapodási határidőt kitoltuk, az egyeztetések pedig várhatóan a hét közepén folytatódnak majd” – áll a Red Bull rövid közleményében.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Hivatalos: Csak jövő hét közepén egyeztet tovább a Red Bull és az FIA
Russell: Készen állok, hogy világbajnok legyek
Kiderült, hol lesznek F1-es sprintfutamok jövőre
Alonso frusztrált ugyan, de azt mondja, örökké hálás lesz az Alpine-nak
Az FIA szerint jó döntést hoztak, hogy megemelik a padlóélek magasságát a Forma-1-ben
Hockenheim nem akar F1-es versenyt rendezni jövőre

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!