Hivatalos: Csak jövő hét közepén egyeztet tovább a Red Bull és az FIA - F1VILÁG.HU

Hivatalos: Csak jövő hét közepén egyeztet tovább a Red Bull és az FIA

HIRDETÉS
A Red Bull Forma-1-es csapata magyar idő szerint vasárnap este megerősítette, amiről az F1Világ korábban már beszámolt: Dietrich Mateschitz halála miatt egyelőre nem folytatódnak tovább az egyeztetések a Nemzetközi Automobil Szövetséggel (FIA) a financiális szabályok megszegésének ügyében.
AUSTIN, TEXAS - OCTOBER 22: Max Verstappen of the Netherlands driving the (1) Oracle Red Bull Racing RB18 on track during qualifying ahead of the F1 Grand Prix of USA at Circuit of The Americas on October 22, 2022 in Austin, Texas. (Photo by Chris Graythen/Getty Images)

A Red Bull tulajdonosa szombaton hunyt el hosszú betegség után, az üzletember iránti tiszteletből pedig néhány napra jegelik az osztrák csapat szabályszegési ügyét. Mint ismert, a csapat az FIA álláspontja szerint megszegte a Forma-1 pénzügyi szabályait, és „kis mértékben” túlköltekezett tavaly.

Mivel a Red Bull szerint nem így történt, a csapat egyeztetéseket folytat a szövetséggel az ügy kapcsán, a tárgyalások pedig várhatóan a jövő hét közepén folytatódnak majd.

„Mr. Mateschitz halála okán az FIA-val folytatott minden költségplafonnal kapcsolatos egyeztetést, illetve a további lépéseket felfüggesztettük. A megállapodási határidőt kitoltuk, az egyeztetések pedig várhatóan a hét közepén folytatódnak majd” – áll a Red Bull rövid közleményében.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!