Friss hírek

Hivatalos: Maldonado marad a Lotusnál 2016-ban

A Lotus csapata hivatalosan is megerősítette, Pastor Maldonado a 2016-os szezonban is velük folytatja karrierjét.


A Lotus csapata hivatalosan is megerősítette, Pastor Maldonado a 2016-os szezonban is velük folytatja karrierjét.

A Lotus a Szingapúri Nagydíjat követően közleményben tudatta, hogy a venezuelai versenyző 2016-ban harmadik szezonját fogja az istállónál tölteni. Maldonado 2014-ben csatlakozott a csapathoz, és a Lotus továbbra is igényt tart a szolgálataira.

Hirdetés
 

„Remek érzés, hogy a csapat megerősíti a 2016-os maradásomat versenyzőként” – nyilatkozta Maldonado.

„Nyilvánvalóan nagyon sok spekuláció látott napvilágot a jövőt illetően, és habár továbbra is a versenyzésre koncentrálok, pozitív érzés tudni, hogy biztos a jövőm. Az idei év néhány kihívást is hozott számunkra, de az enstone-i csapatmunka minőségét tisztán látni. Úgy érzem, a család része vagyok, és alig várom, hogy idén folytassam a munkát azért, hogy 2016-ban még jobb eredményeket érjünk el.”

Gerard Lopez csapattulajdonos elmondta, nagyon örülnek, hogy a következő évben is Maldonadóval dolgozhatnak együtt.

„A Lotus F1 Team számára nagyon pozitív hír, hogy megerősíthetjük, Pastor a következő szezonban is velünk marad. Enstone-ban mindenki tanúsíthatja, hogy Pastor egy fantasztikus ember, akivel együtt dolgozhatunk és mindannyian ismerjük a teljesítményt, amelyre képes a versenypályán. Reméljük, hogy hamarosan további pozitív bejelentéseket tehetünk a csapat jövőjét illetően.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!