Friss hírek

Hivatalos: Marad az Alfa Romeo a Forma-1-ben

Több évvel meghosszabbította szerződését az Alfa Romeo és a Sauber Motorsport, így a felek közös utakon folytatják a Forma-1-ben.

Az Alfa Romeo még 2018-ban tért vissza a királykategóriába a Sauber partnereként, azóta pedig a hinwili istálló már teljes egészében az olasz gyártó nevét viseli az F1-ben.

Bár az elmúlt hónapokban voltak pletykák arra vonatkozóan, hogy az Alfa Romeo F1-es jövőjére nincs garancia, végül szerdán megerősítést nyert, a felek közösen folytatják a Forma-1-es projektet.

Hirdetés
 

A 2022-ben életbe lépő új szabályok remek lehetőséget kínálnak a svájci-olasz istállónak arra, hogy előrébb lépjen a rajtrácson, a most meghosszabbított partnerség pedig bizonyíték arra, hogy az Alfa Romeo és a Sauber Motorsport elkötelezett ezen cél elérése mellett, és szeretnének izgalmas jövőt teremteni az istálló és a márka számára.

Az Alfa Romeo F1-es autói továbbra is a Sauber hinwili központjában készülnek. A hivatalos tájékoztatás arra nem tér ki, az együttműködés hány évre szól, a közleményben több évre szóló megállapodást említenek.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!