Friss hírek

Hivatalos: Massa marad a Forma-1-ben!

Felipe Massa mégsem fejezi be Forma-1-es pályafutását, 2017-ben is rajthoz áll a Williams színeiben – jelentette be a brit istálló hétfőn.


Felipe Massa mégsem fejezi be Forma-1-es pályafutását, 2017-ben is rajthoz áll a Williams színeiben – jelentette be a brit istálló hétfőn.

Massa az elmúlt szezon végén jelentette be visszavonulását, Nico Rosberg visszavonulása azonban átírta a brazil, illetve csapata, a Williams terveit.

Hirdetés
 

Valtteri Bottas ugyanis minden bizonnyal a Mercedesnél folytatja pályafutását 2017-ben, Massa szolgálataira így továbbra is igényt tart a Williams.

A tájékoztatás szerint Massa és a grove-i istálló 1 éves szerződést kötött.

„Először is nagyon boldog vagyok, hogy lehetőséget kaptam arra, hogy visszatérjek a Williamshez” – mondta Massa.

„Mindig is az volt a célom, hogy versenyzem valahol 2017-ben, de a Williams nagyon közel áll a szívemhez, és nagyra tartok mindent, amit próbál elérni a csapat. Valtteri nagy lehetőséget kapott, én pedig minden jót kívánok neki a Mercedesnél.”

„Amikor felajánlották nekem, hogy segítsem a Williams csapatát 2017-ben, úgy éreztem, ez a helyes dolog. Nem veszítettem el szenvedélyem a versenyzés iránt, és nagyon motivált vagyok, alig várom, hogy vezessem az FW40-est.”

Claire Williams, a Williams csapatfőnök-helyettese hozzátette: „Nagyon örülök, hogy Felipe mégsem vonul vissza, és tagja lesz csapatunknak 2017-ben.”

„Miután Valtteri egy egyedülálló lehetőséget kapott, miszerint a konstruktőri világbajnokhoz csatlakozhat, keményen dolgoztunk azon, hogy megállapodjunk a Mercedesszel, hogy megadjuk Valtterinek ezt a fantasztikus lehetőséget.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!