Friss hírek

Hivatalos: Mugellóban is lesz F1-es verseny!

A Forma-1 vezetősége pénteken 11 órakor hivatalosan is megerősítette, 2020-ban Mugellóba is ellátogat a száguldó cirkusz mezőnye. Ezzel egyidőben bejelentették azt is, szeptember 27-én megtartják az Orosz Nagydíjat is!

A Forma-1 vezetősége még júniusban 8 zárt kapus európai verseny időpontját jelentette be, a világbajnokság pedig múlt hétvégén az Osztrák Nagydíjjal el is kezdődött.

Már jó ideje sejteni lehetett, ősszel további európai versenyekkel bővül majd a program, a Stájer Nagydíj első szabadedzésének kezdetén pedig érkezett is a bejelentés: szeptember 13-án egy második futamot is megrendeznek Olaszországban, szeptember 27-én pedig Szocsiba is ellátogat a mezőny.

A szeptember 6-i Olasz Nagydíj után tehát az F1-es mezőny Toszkánába látogat, a Ferrari 1000. versenyét tehát saját pályáján, Mugellóban rendezik meg.

IDE KATTINTVA MEGNÉZHETED A 2020-AS F1-ES VERSENYNAPTÁRAT!

Jelenleg tehát 10 versenyesre bővült a 2020-as F1-es program, a pénteken kiadott közleményben azonban a száguldó cirkusz ismét megerősítette, 15-18 futamot meg szeretnének rendezni idén.

Chase Carey, a Forma-1 elnök-vezérigazgatója megerősítette, a következő hetekben további versenyek időpontját és helyszínét jelentik majd be.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!