Hivatalos: Perez még 3 évig a Racing Pointnál marad! - F1VILÁG.HU

Hivatalos: Perez még 3 évig a Racing Pointnál marad!

HIRDETÉS
Meghosszabbította szerződését a Racing Point Forma-1-es csapatával Sergio Perez, így a következő 3 évben biztosan a silverstone-i csapatot erősíti majd.
Sergio Perez, Racing Point RP19

A mexikói pilóta eddig érvényes kontraktusa az idei szezont követően járt volna le, azt azonban már jó ideje tudni lehetett, remekül haladnak az egyeztetések a folytatásról.

A Racing Point végül a Belga Nagydíj pénteki szabadedzései után jelentette be, mindenben megállapodtak, így Perez a következő három szezonban, tehát 2022 végéig biztosan a csapatot erősíti majd.

Perez egyébként 2014-ben csatlakozott az istállóhoz, azóta pedig igencsak szoros kapcsolat alakult ki a versenyző és az istálló között.

„Nagy izgalommal tölt el, hogy a következő három évre meghosszabbítottam együttműködésem a csapattal” – fogalmazott Perez.

„Már hosszú ideje dolgozom együtt ezekkel az emberekkel, a második családom lettek. Rendkívüli sikereket értünk el együtt, és ugyanazon a versenyzés iránti szenvedélyen osztozunk.”

„Lenyűgözött az az irányvonal, amit a csapat vett az elmúlt 12 hónapban, ez pedig önbizalommal tölt el a jövőre nézve.”

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén Monzában vendégszerepel, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be az Olasz Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!