Friss hírek

Hivatalos: Sainz már Austinban átül a Renault-ba

Fotó: Scuderia Toro Rosso

A vártnál korábban vált ülést Carlos Sainz, aki már az austini pályán bemutatkozhat a Renault-val.

Az már biztos volt, hogy a spanyol a következő évben a sárga-fekete alakulathoz szerződött, de miután a csapat idő előtt felbontotta szerződését Jolyon Palmerrel, Sainz már év közben istállót vált.

„Szeretnék köszönetet mondani a Toro Rossónak és a Red Bullnak, hogy lehetővé tették számomra, hogy a Renault-val fejezzem be az idei szezont. Ezenfelül a mérnökeimnek és a szerelőimnek is nagyon köszönöm a támogatást és azt a rengeteg munkát, amiket az elmúlt években nyújtottak. A Toro Rossót fantasztikus emberek alkotják, és csak is a legjobbat kívánom nekik a jövőben. Ami engem illet, a legjobbat fogom nyújtani a holnapi versenyen…Ez lenne a lehető legjobb búcsú!” – áll a hivatalos közleményben.

Sainz azt is hozzátette, hogy várja már a Renault-val közös munkát.

„Számomra nagy lehetőség, hogy az utolsó négy futamon a Renault-nál lehetek, így korábban is megismerhetem a csapatot és az autót, mint ahogyan arra számítottam. Nagyon várom már, hogy megkezdjem velük a közös munkát.”

Franz Tost, a Toro Rosso csapatfőnöke így búcsúzott Sainz-tól:

„Szeretnék köszönetet mondani Carlosnak minden erőfeszítéséért, amit ebben a csaknem három évben végzett. Mindig a lehető legjobbat nyújtotta, megmutatva a kiváló hozzáállását és a munka iránti elkötelezettségét, ami neki és nekünk is segített abban, hogy pár remek eredményt érjünk el. Ezért hát a Toro Rosso nevében a legjobbakat kívánom neki az új csapatával. Várjuk, hogy legyőzzük a pályán!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!