Hivatalos: Törökország váltja Szingapúrt az F1-es naptárban! - F1VILÁG.HU

Hivatalos: Törökország váltja Szingapúrt az F1-es naptárban!

HIRDETÉS
2021-ben is visszatér Isztambulba a Forma-1 mezőnye, a száguldó cirkusz vezetősége ugyanis pénteken bejelentette, a Szingapúri Nagydíj helyett Törökországban tartanak majd versenyt október elején.
99 GIOVINAZZI Antonio (ita), Alfa Romeo Racing ORLEN C39, action during the Formula 1 DHL Turkish Grand Prix 2020, from November 13 to 15, 2020 on the  Intercity Istanbul Park, in Tuzla, near Istanbul, Turkey - Photo DPPI

Az eredeti tervek szerint a száguldó cirkusz mezőnye október 1-3. között vendégeskedett volna Szingapúrban, néhány héttel ezelőtt azonban a szervezők jelezték, nem fogják tudni megtartani versenyüket a koronavírus-járvány miatti intézkedések miatt.

2021-re egyébként már tervben volt a törökországi verseny a törölt Kanadai Nagydíj helyett, ám az utazási korlátozások miatt ez a terv végül dugába dőlt – pénteken viszont az F1 vezetősége bejelentette, mégis rendeznek versenyt Isztambulban.

A Török Nagydíjat a szingapúri futamnak szánt időpontban, október 1-3. között tartják majd az Istanbul Parkban, ahová tavaly többévnyi kihagyás után térhetett vissza a Forma-1.

A 2021-es versenynaptárat IDE kattintva nézheted meg.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!