Hivatalos: Vettel marad az Aston Martinnál - F1VILÁG.HU

Hivatalos: Vettel marad az Aston Martinnál

HIRDETÉS
Meghosszabbította Sebastian Vettel szerződését az Aston Martin Forma-1-es csapata, így a brit istálló 2022-ben változatlan felállással vág neki a világbajnokság küzdelmeinek.
Portrait, Helmets, Sebastian, Autodromo Nazionale Monza, GP2114a, F1, GP, Italy
Sebastian Vettel, Aston Martin

Vettel idén csatlakozott az Aston Martinhoz a Ferraritól, és bár sejteni lehetett, hogy marad a csapatnál, hivatalos bejelentés mindezidáig nem érkezett.

Az elmúlt hetekben már olyan pletykák kezdtek el terjedni, melyek szerint Vettel távozhat a csapattól és a Forma-1-ből, az Aston Martin azonban csütörtökön pontot tett a találgatások végére: az istálló bejelentette, jövőre is a Sebastian Vettel – Lance Stroll kettőssel áll rajthoz a királykategóriában.

„Nagyon várom már, hogy az új generációs Forma-1-es autókkal versenyezzek” – fogalmazott Vettel, utalva a 2022-ben érkező új technikai szabályokra. „Kinézetre nagyon mások, és az új technikai szabályoknak hála olyan autóink lehetnek, melyekkel sokkal szorosabb versenyzést produkálhatunk.”

„Az izgalmasabb versenyek a rajongóknak és a versenyzőknek is nagyszerűek lesznek. A változások olyan nagyon, hogy minden csapat számára új kezdetet jelent ez az éra. Szóval ez egy nagyszerű lehetőség az Aston Martin csapata számára. Hiszem fejlődő csapatunk erősségében, szóval várom már 2022-t.”

Lance Stroll, a csapat másik versenyzője hozzátette: „Jövőre hatodik évemet töltöm a Forma-1-ben, csapattársam, Sebastian mellett. Együtt kezdtük az Aston Martin éráját a Forma-1-ben, és várom már, hogy együtt folytassuk ezt az utazást jövőre.”

„Idén nem értük el azt, amit célul tűztünk ki, de ettől csak még éhesebbek lettünk a jövő évi sikerekre.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!