Friss hírek

Hivatalos: Wehrlein a Sauber versenyzője lett!

A Sauber Forma-1-es csapatánál folytatja pályafutását 2017-ben Pascal Wehrlein – erősítette meg a svájci kiscsapat hétfőn. A német versenyző Marcus Ericsson csapattársa lesz az előttünk álló idényben.A Sauber Forma-1-es csapatánál folytatja pályafutását 2017-ben Pascal Wehrlein – erősítette meg a svájci kiscsapat hétfőn.

Hirdetés
 

A német túraautó-bajnokság (DTM) 2015-ös bajnoka az elmúlt idényben a Manor színeiben versenyzett a Forma-1-ben, idén pedig Marcus Ericsson csapattársa lesz a Saubernél.

„Nagyon örülök, hogy a következő Forma-1-es idényben a Sauber csapatát erősíthetem” – mondta a német tehetség.

„Ez egy új kihívás egy új csapatban, és izgatottan várom már az új kalandot. A célunk az, hogy gyökeret verjünk a középmezőnyben, és rendszeresen pontokat gyűjtsünk. Magától értetődő, hogy minden tőlem telhetőt megteszek, hogy segítsem a Saubert.”

„Alig várom, hogy megismerkedjek a csapat minden tagjával, és jól felkészüljek a 2017-es idényre. Szeretnék köszönetet mondani a Saubernek a belém vetett bizalomért és ezért a nagyszerű lehetőségért. És természetesen hálával tartozom a Mercedesnek is a támogatásért.”

Wehrlein korábban jó eséllyel pályázott a Force India ülésére, ám a silverstone-i kiscsapat végül Esteban Ocont választotta az idei szezonra. Wehrlein aztán a visszavonuló Nico Rosberg helyére is esélyes volt, a Mercedes azonban vélhetően Valtteri Bottast ülteti majd autójába idén.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!