Hogy adjunk nászajándékba pénzt stílusosan? (x)

A Meglepkék csapat tagjaiként soha nem adnánk pénzt ajándékba, még nászajándékba sem, mert szerintünk a legjobb ajándék az élmény, de ha muszáj, akkor legyen legalább stílusos az ember.Már a Meglepkék oldalon található tanácsok között is megjelentettem ezt a cikket, és nagy népszerűségnek örvendett, így az esküvő szezon közepén. Ha szeretnél hasonló ajándékozási tanácsokat kapni rendszeresen, javaslojuk iratkozz fel a Meglepkék hírlevelére.

Mi persze a Meglepkék csapat tagjaiként soha nem adnánk pénzt ajándékba, még nászajándékba sem, mert szerintünk a legjobb ajándék az élmény, de ha muszáj, akkor legyen legalább stílusos az ember.

Álljon itt tehát pár jó ötlet, blog barátnőm a Golden blog versenyen életmód kategóriában harmadik helyezést elért otthonedes.blog.hu olvasóinak gyűjtéséből:

Olvasztott euró

Egy szív alakú tepsiben pirosra festett vizet fagyasztottak meg, amibe egyeurósokat helyeztek el. A szívet aztán felakasztották egy vödör fölé, aminek széles peremet készítettek, és körberakták mécsesekkel. Az esküvő végére leolvadtak az eurósok, addig meg nagyon látványos dísz volt az egyik asztalon.

Pénzmontázs

Szép háttérkép, a keretben körben a pénzek szépen elrendezve. Vagy egy képkeret, az ajándékozók összemontázsolt képével /később kicserélhető/ mögé dugva a pénz.

Pénzdobozka

Kis dobozka, olyan mint a teafilteres tartók, fából, decoupage technikával díszítve. Minden rekeszben van valami vicces, egy kis cetlivel: pl. óvszer – mellé a cetlin: ha még nem akartok gyereket. Cumi, vagy tűvel átbökött óvszer — ha már akartok. Iránytű: hogy mindig megtaláljátok a helyes irányt, stb. Az utolsó rekeszben van a pénz; javasolt szöveg: tudom, a pénz nem boldogít, de hátha tudjátok használni valamire!

Origami

Ügyesebbek a bankjegyekből origamit hajtogathatnak és így csinálhatnak egy képet fával, virággal, madarakkal.

Fényképalbum

Esküvői dizájnos fényképalbum, minden kép helyére egy – egy papírpénz dugva.

Pénzvirág

Virágcsokor, virág helyett papírpénzek összetekerve a zöldek közé erősítve.

Pénzbefőtt

Befőttesüveg, tele pénzzel.

Hancúrpárna

Első lépés, hogy varrsz egy nagyon giccses rózsaszín és világoskék szív alakú fodros párnát. Ezt teletömöd tollal, és belekevered a legkisebb bankjegyre (200-as, 500-as) felváltott összeget. Kis cetlin az utasítás pedig, hogy a nászéjszakán hancúrozzák szét:) Picit genyó, nagyon vicces, és abszolút nem sablonos.

Lufi

Bankjegyek a lufikba, lufik egy nagy dobozba. Felbontás után lufik felszállnak a plafonra, onnan kell őket levadászni.

Pénz labirintus, mini bankautomata

Ha nem akarsz otthon fabrikálni, varrni, barkácsolni, akkor ezeket a pénzprezentáló eszközöket online is megrendelheted:
– pénz labirintus
– mini bankautomata:

Ha pedig van egy kis pénzed de mégis különlegeset szeretnél ajándékozni a párocskának, akkor ajánljuk élményajándék utalványainkat, nem fogsz csalódni.

Ajándékozhatsz autótörést a stresszes menedzser párnak, helikopteres városnézést, ha a feleségnek kedveznél inkább, hőlégballonos repülést a retro szerelmeseknek, repülővezetést a bátraknak, Ferrari vezetést a felvágósoknak.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS