Hogyan írjunk egy igazán ütős karácsonyi üdvözlő lapot? (X) - F1VILÁG.HU

Hogyan írjunk egy igazán ütős karácsonyi üdvözlő lapot? (X)

HIRDETÉS

Hjajjj, karácsonyi üdvözlőlapok. Csak jönnek és jönnek a közeli és a távoli ismerősöktől, és általában kb. annyira izgalmasak, mint egy szótár.


Hjajjj, karácsonyi üdvözlőlapok. Csak jönnek és jönnek a közeli és a távoli ismerősöktől, és általában kb. annyira izgalmasak, mint egy szótár.

De ennek nem kell így lennie! Íme, néhány tipp, hogy hogyan írjunk egy szuper karácsonyi üdvözlőlapot, amit a család és a barátok is élvezni fognak.

1. A kvíz

Gondold végig, hogy mik azok a dolgok, amiket a családtagok egész évben csináltak. Írd le őket kvíz formában, mint például:

Ebben az évben Peti:

a, Lediplomázott
b, Leakasztott egy könyvelő állást
c, Megkérte Zsuzsi kezét
d, Mindegyik

Karikázd meg a helyes választ, hogy kiderüljön az eredmény. Ez egy gyors és vicces módja, hogy tudasd a családdal, mik történtek az elmúlt évben.

2. Másik szempont

Írj más szempontból, mint a sajátod. Írhatsz az egész évi eseményekről a kisbabátok, a kutya vagy a saját házad szemszögéből. Ezzel egy igazán szórakoztató karácsonyi üdvözlőlapot hozol össze.

Hirdetés

3. Családi brosúra

Ehhez szükséged lesz némi számítógépes ismeretre, egy word doksiban vagy valamilyen szerkesztő programban keress egy sablont. Másolj be az elejére egy családi fotót, és egy olyan főcímet, ami jellemző volt a család évére, például ha költözködés volt, akkor : „A Kiss Család végre beköltözött!”. Belülre írj egy kis fülszöveget, és tegyél be minden családtagról egy képet, egy kis kísérő szöveggel, hogy mit érdemes tudni róluk.

4. Találj ki egy történetet

Ha a szavak mestere vagy, írj egy karácsonyi mesét az idei évi kalandjaiddal. Csak vigyázz, mert ha egyszer elkezded nehéz lesz abbahagyni. 🙂

De ha nem csak a karácsonyi üdvözlőlapokkal vagy bajban, akkor a látogass el hozzánk, ahol szuper tippeket adunk, hogy hogyan találj ki karácsonyi ajándékot annak, akinek már mindene megvan vagy mi a teendő, ha idén még nem jöttél karácsonyi hangulatba.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!