Friss hírek

A Honda dobogóra vinné a Toro Rossót

Singapore Grand Prix Preparations

A Honda célja, hogy túljusson a nehézségeken, és 2018-ban az élmezőnyben, méghozzá a top 3-ban harcoljon a Toro Rossóval.

Pénteken megtörtént az a bejelentés-lánc, amelynek egyik részét a Toro Rosso-Honda megállapodás képezte: miután a McLaren szakított jelenlegi motorszállítójával, a japánok jövőre az olasz istállóval fognak együtt dolgozni.

A gyártó új kihívásként tekint a jövőre, és céljuk, hogy az élmezőnybe repítsék a Toro Rossót – egészen merész terveik vannak a jelenlegi teljesítményüket látva, hiszen rögtön a dobogós helyekért harcolnának 2018-ban.

„A Forma-1 nagyon fontos része a cégünk kultúrájának, benne van a DNS-ünkben” – nyilatkozta a Honda kommunikációs műveletekért felelős munkatársa, Katsuhide Moriyama.

Moriyama hozzátette, a nehézségek ellenére sosem fordult meg a fejükben az, hogy kilépjenek a királykategóriából.

„Igaz, hogy nehéz helyzeteken mentünk keresztül, és senki nem volt elégedett az eredményekkel, különösen a vezetőség. Sok tárgyaláson vagyunk túl, de az, hogy kilépjünk a Forma-1-ből, sosem volt opció” – mondta a kommunikációs szakember.

„Célunk, hogy túllegyünk ezen a kihíváson, és újra az élmezőnyben harcolhassunk. A Honda szellemét az hajtja, hogy a top 3-ban harcoljunk az élen.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!