Horner: A Mercedesnek van egy jó autója, nekünk viszont van egy Verstappenünk! - F1VILÁG.HU

Horner: A Mercedesnek van egy jó autója, nekünk viszont van egy Verstappenünk!

Nagyon nehéz dolga lesz a Red Bull Forma-1-es csapatának a hétvégi Abu Dhabi Nagydíjon, Christian Horner csapatfőnök azonban nagyon bízik Max Verstappen képességeiben.

Verstappen ugyanannyi ponttal érkezett meg a szezonzáróra, mint Lewis Hamilton, a Mercedes azonban remek formát mutatott a legutóbbi versenyeken, így abszolút lendületben van.

Christian Horner szerint a német istálló autója bombaformában van jelenleg, ám természetesen mindent beleadnak ezen a hétvégén.

 

„Nagyon kemény lesz” – mondta Horner az olasz Sky Sport F1 televíziónak, amikor a Mercedes közelmúltbéli tempójáról kérdezték.

„Formában vannak, nekik van meg a tempó az autójukban, nekünk viszont itt van Max Verstappen, és egy nagyszerű csapat. Egy nagy, utolsó erőfeszítésre lesz szükség!”

Horner méltatta Verstappent, aki fiatal kora ellenére rendkívüli érettséget mutatott a szezon során.

„Maxot az teszi nagyszerűvé, ahogy vezet. Szívből versenyez, agresszíven, eltökélten. És ennek köszönhetően van most abban a helyzetben, hogy ugyanannyi pontja van, mint minden idők legnagyszerűbb versenyzőjének, ha a statisztikát nézzük.”

„Maxra óriási figyelem és nyomás került, és az, hogy 24 évesen így meg tud birkózni ezzel, illetve a kritikákkal… Komoly mentális ellenállóképességről tett tanúbizonyságot.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!