Horner: A Red Bull a Forma-1-ben akar maradni - F1VILÁG.HU

Horner: A Red Bull a Forma-1-ben akar maradni

HIRDETÉS

Christian Horner szerint a Red Bullnak nem áll szándékában hátat fordítani a Forma-1-nek – az istálló célja, hogy ismét győzelmekért és világbajnoki címekért harcoljon.


Christian Horner szerint a Red Bullnak nem áll szándékában hátat fordítani a Forma-1-nek – az istálló célja, hogy ismét győzelmekért és világbajnoki címekért harcoljon.

A kiábrándító szereplés okán Dietrich Mateschitz, a Red Bull tulajdonosa nemrég azt mondta, az is benne van a pakliban, hogy kivonja csapatait az F1-ből, Horner szerint azonban ettől nem kell tartani – azon dolgoznak ugyanis gőzerővel, hogy mihamarabb megoldják jelenlegi problémáikat.

„A szándék az, hogy itt maradjunk és megoldjuk a sporttal, valamint a versenyképességünkkel kapcsolatos problémákat” – mondta a Milton Keynes-i istálló csapatfőnöke.

„Dietrich Mateschitz tett néhány nyilatkozatot a hétvégén, ezekkel pedig pontosan kifejezte érzéseit is. Nyilvánvalóan frusztrált, és csalódott a show miatt is. Hiszen szurkoló is egyben, és rajongóként rengeteget invesztált a sportba az elmúlt pár évben.”

„Azt szeretné, ha a Forma-1 ismét tündökölne, arra vágyik, hogy olyan vonzó legyen a sportág, mint korábban. Keményen dolgozunk azon, hogy segítsünk a változtatásban, csapatként pedig természetesen szeretnénk versenyképesek lenni.”

„Jelenleg nehéz helyzetben vagyunk, de remélhetőleg ezen fordítani tudunk.”

Az Osztrák Nagydíj hétvégéjén olyan pletykák is napvilágot láttak, melyek szerint Horner távozhat pozíciójából, helyét pedig Gerhard Berger veheti át. A Red Bull jelenlegi csapatfőnöke azonban cáfolta ezt.

„Sajnos a Forma-1-ben mindig vannak pletykák, de ez is oltári hülyeség. Teljes mértékben elkötelezett vagyok a Red Bull iránt, imádom, amit csinálok.”

„Keményen dolgozunk, én pedig arra összpontosítok, hogy a csapat ismét azon a szinten legyen, ahol 18 hónapja.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!