Friss hírek

Horner: A Red Bull a világ legjobb csapata

Mindkét világbajnoki címet elhódította 2010-ben a Red Bull Racing alakulata – az energiaital-gyárosok a brazíliai sikerek után a szezonzárón Sebastian Vettel diadalát ünneplhetik.


Mindkét világbajnoki címet elhódította 2010-ben a Red Bull Racing alakulata – az energiaital-gyárosok a brazíliai sikerek után a szezonzárón Sebastian Vettel diadalát ünneplhetik.

A csapatot irányító Christian Horner elmondta, rendkívül büszke az istállóra, hiszen fantasztikus idényt tudhatnak a hátuk mögött.

Hirdetés
 

“Hihetetlen! Ez egy rendkívül érzelemdús hét a csapat számára. Büszke vagyok a gárdára. Fantasztikus érzés, hogy mindkét világbajnoki címet elhódítottuk, az egyéni trófea hab a tortán. Ez a csapat a legjobb csapat a világon!” – mondta érzelmektől túlfűtötten a szakember, aki fiatal kora ellenére a csúcsra repítette a Forma-1-ben mindössze hat esztendeje jelenlévő gárdát.

“Sebastian most először vezeti a bajnoki tabellát, megcsinálta a szezon utolsó futamán. Hihetetlen. Nagyszerű munka, tökéletes versenyt futott, noha nyomás nehezedett rá.”

“Voltak hullámvölgyei, balszerencsés volt, voltak mechanikai problémái és motorhibái, de soha nem veszített a koncentrációjából és a hitéből – most pedig bajnokká vált. Óriási szezon van a hátunk mögött.”

“Sebastian egy figyelemre méltó karakter, mindannyiunk közül ő a legkirályabb. A Red Bull Junior Team felfedezettje és ma pedig megszerezte nekünk az autósportok legnagyszerűbb trófeáját.”

Horner hozzátette, Vettel végső diadala egyúttal nagyszerű válasz a kritkusoknak is, akik kígyót-békát kiabáltak a csapatra amiatt, hogy az utolsó futamig azonos feltételeket biztosítottak a két versenyző számára.

A csapatfőnök elmondta, habár Vettel nyert, csapattársa, Mark Webber is minden tiszteletet megérdemel, hiszen fantasztikus idényt teljesített.

“Végül a legjobb versenyző nyert. Viszont Mark is nagyon büszke lehet arra, amit elért idén. Kiválóan versenyzett és a tény, hogy mindkét versenyzőnk harcban volt a bajnoki címért az utolsó versenyig, egyszerűen fantasztikus.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!