Friss hírek

Horner: A tisztelet megvan, de nem kell segget csókolnom Wolffnak!

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner azt mondja, tisztelik mindazt, amit a Mercedes és Lewis Hamilton elért az elmúlt időszakban, ez azonban nem jelenti azt, hogy jópofizniuk is kell a rivális istállóval.

A Mercedes és a Red Bull ádáz küzdelmet folytat az idei világbajnoki címért: a konstruktőrök versenyében jelenleg a német istálló vezet, míg az egyéni pontversenyben Max Verstappen áll az élen.

És nemcsak a pályán, hanem azon kívül is zajlik a harc a két csapat között: nemrég a Mercedes kérte a Nemzetközi Automobil Szövetségtől (FIA), hogy vizsgálja felül Verstappen agresszív brazíliai védekezését, a Red Bull pedig ezzel szemben azzal vádolja a címvédő istállót, hogy rugalmas hátsó szárnyakat használ.

Hirdetés
 

Christian Horner azt mondja, természetesen tisztelik a rivális csapatot, de ez még nem jelenti azt, hogy jóban is kell lennie Toto Wolff-fal.

„Azt gondolom, a kapcsolat és a tisztelet két különböző dolog” – mondta Horner pénteken.

„Természetesen tisztelünk mindent, amit a Mercedes és Lewis Hamilton elért, de nem kell, hogy elmenjek vacsorázni Totóval. Nem kell segget csókolnom neki, vagy ilyesmi. Talán van néhány csapatfőnök, aki ezt megtenni, de részemről ez egy versengés, és azt gondolom, nagyszerű, hogy ilyen helyzetben vagyunk, hogy harcolunk.”

„A világbajnoki címért csatázunk, harcban vagyunk a konstruktőri bajnoki címért, és 7 év után most először fordul elő, hogy kihívójuk akadt, ez pedig fokozza a dolgokat. Azt gondolom, a sportág egy nagy nyertese ennek, és csak azt remélem, hogy kemény és fair marad a küzdelem a két istálló között a szezon végéig.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!