Horner: Alonso miatt fütyülik ki Vettelt

Élesen bírálta Fernando Alonso viselkedését a Red Bull Racing Forma-1-es csapatát irányító Christian


Élesen bírálta Fernando Alonso viselkedését a Red Bull Racing Forma-1-es csapatát irányító Christian

A szakember szerint a Ferrari spanyolja tehet leginkább arról, hogy a szurkolók rendre kifütyülik az idei esztendőben is parádésan teljesítő, ezáltal pedig negyedik bajnoki diadalát is megszerző Sebastian Vettelt.

Horner állítja, Alonso megszólalásaival szinte minden alkalommal hergeli a közönséget, emiatt pedig rossz kép alakul ki Vettelről.

A Red Bull csapatfőnöke szerint remek példa erre az is, amikor Alonso a nézők közé dobta sapkáját, miközben a Vettel épp a dobogón beszélt a közönséghez.

Vannak viszont olyanok, akik szerint Vettel magának köszönheti népszerűtlenségét: Nico Rosberg szerint a 26 esztendős versenyzőnek nem kellett volna olyat nyilatkoznia nemrég, hogy a Red Bull csak azért nyert meg idén is mindent, mert a riválisok nem dolgoztak elég keményen.

Sokak szerint Vettel akkor vált ellenszenvessé sok rajongó számára, amikor Malajziában a csapatutasítás ellenére megelőzte csapattársát, Mark Webbert, és megnyerte a futamot.

„Azt gondolom, a verseny utáni reakciója helyes volt” – mondta Webber a Daily Mailnek.

„Két héttel később, Kínában viszont szerintem nem a legjobban próbált közeledni az emberekhez azáltal, hogy kijelentette, egyáltalán nem bánta meg, amit tett.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!