Portugál Nagydíj

Horner csak nevet Hamilton kijelentésén

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Horner csak nevet Hamilton kijelentésén

A Red Bull Racing csapatfőnöke, Christian Horner csak nevetni tud Lewis Hamilton azon kijelentésén, miszerint bajnoki csapata mindössze egy italgyártó cég.


A Red Bull Racing csapatfőnöke, Christian Horner csak nevetni tud Lewis Hamilton azon kijelentésén, miszerint bajnoki csapata mindössze egy italgyártó cég.

A McLaren brit világbajnoka a Guardian c. lapnak adott nyilatkozatában beszélt a Red Bull Racingről, mely csapat véleménye szerint nem fog dominálni a jövőben a Forma-1-ben, hiszen nincs olyan múltja és hagyatéka, mint a Ferrarinak vagy a McLarennek.

„A Red Bull nem egy gyártó, hanem egy italcég. Egy italcég a McLaren/Ferrari történelme ellen” – mondta Hamilton.

Horner ugyan nem különösebben foglalkozik a brit pilóta kijelentésével, azt mégis hozzátette, hogy ha ez így is lenne, a Red Bull Racing még nagyobb elismerést kellene, hogy kapjon, hiszen egy italcégként győzte le a nagyobb csapatokat a tavalyi évben az F1-ben.

„Nem tudom, hogy milyen kontextusban mondta mindezt, azonban egy italcégként egy olyan mérnöki céget győztünk le, mint a McLaren, mely hatalmas erőforrásokkal rendelkezett az elmúlt években” – mondta a csapatfőnök a riportereknek Melbourne-ben.

„Szóval nem tudom, hogy milyen szövegkörnyezetben mondta ezt, azonban több vagyunk, mint egy italcég. A végén úgyis az dönt, hogy mit teszel le az asztalra a pályán. Tizenöt versenyt nyertünk az elmúlt két évben, két bajnoki címet szereztünk, egy egyénit, egy konstruktőrit, és ezzel mi teljesítettünk a legjobban a mezőnyben.”

„Most pedig azon vagyunk, hogy erre építsünk. A Red Bull Racing a Red Bull része, és a Red Bull természetesen energiaital-gyártóként tevékenykedik szerte a világon. Mi pedig nagyon fontosak vagyunk az üzlet szempontjából és komoly szerepünk volt abban, hogy a Red Bull ilyen hihetetlen rövid idő alatt ennyire sikeres, világméretű céggé nőtte ki magát.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!