Horner és felesége kéz a kézben érkeztek a bahreini paddockba - F1VILÁG.HU

Horner és felesége kéz a kézben érkeztek a bahreini paddockba

HIRDETÉS
Kéz a kézben érkezett meg a bahreini versenypálya paddockjába szombaton a Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner, valamint felesége, Geri Horner.
BAHRAIN, BAHRAIN - MARCH 29: Red Bull Racing Team Principal Christian Horner and his wife Geri walk in the Paddock after practice for the F1 Grand Prix of Bahrain at Bahrain International Circuit on March 29, 2019 in Bahrain, Bahrain. (Photo by Clive Mason/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-1YVDT88XW1W11 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //

Az elmúlt hetek legfőbb beszédtémáját a Red Bull-főnök zaklatási ügye szolgáltatja az F1 világában: a brit szakember ellen belső vizsgálatot indított a Forma-1-es istálló osztrák anyavállalata, melynek lefolytatását követően szerdán jelentették be, Horner ártatlan az ellene felhozott vádakban, így maradhat a Red Bull csapatfőnöke.

Csakhogy egy nappal később egy névtelen üzenetben számos újságírónak, csapatfőnöknek, valamint az F1 és az FIA tisztviselőinek továbbítottak egészen pontosan 79 olyan fájlt, melyek a Horner bűnösségét kívánják bizonyítani a zaklatási ügyben. Ezen dokumentumok hitelességéről egyelőre nem tudni semmit, Horner pedig továbbra is tagadja a vádakat, miközben a Red Bull nem nyilatkozik az ügyben.

A Horner körüli botrány most újabb fejezetéhez érkezett, szombaton, az év első versenye előtt ugyanis kéz a kézben érkezett meg feleségével, a Spice Girls egykori énekesnőjével, Geri Halliwell-lel. A fotók alapján úgy tűnik, az 51 éves énekesnő továbbra is mindenben férje mellett áll.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!