Horner figyelmeztet, a Mercedesnek van terve a felzárkózásra - F1VILÁG.HU

Horner figyelmeztet, a Mercedesnek van terve a felzárkózásra

A Red Bull Forma-1-es csapatfőnöke, Christian Horner biztos benne, Toto Wolffnak van terve arra, hogy visszajuttassa a Mercedest az élre.

A Red Bull most már második éve verhetetlen a Forma-1-ben, az energiaital-gyárosok megvédték tavaly megszerzett konstruktőri bajnoki címüket, míg Max Verstappen a hétvégi Katari Nagydíjon sorozatban harmadik egyéni vb-címét szerezheti meg. A sportban korábban sorozatban 8 konstruktőri bajnoki címet nyerő Mercedes viszont már második éve szenved az F1-ben, így az ezüstnyilak számára idén sem sok babér termett. Horner viszont biztos benne, a német csapat képes lesz megerősödni.

„A sport nem sport rivalizálás nélkül, és az elmúlt pár évben nem sokat láttunk belőle, de biztos vagyok benne, hogy altat. Meggyőződésem, hogy van valami, amin dolgozik” – mondta Toto Wolffról a Red Bull-főnök a Sky Sports F1 televíziónak.

„Ők egy nagyszerű csapat, egy nagy csapat, és nagyszerű versenyzőik vannak. Vissza akarják küzdeni magukat. Fáj, amikor az ember veszít – ha nem fájna, nem is csinálná. Volt egy 6-7 évig tartó periódus, amikor nekünk is fájt, hogy mi voltunk a koszorúslányok. De soha nem veszítettük el a célt, hogy hol is akarunk lenni, és mi voltunk az a csapat, mely megtörte a dominanciát.”

„Minden ciklikus, egy ponton minket is legyőznek majd, legyen szó akár a Mercedesről, a Ferrariról, a McLarenről, az Aston Martinról, vagy bárkiről. De mi csak azt tudjuk kontroll alatt tartani, amit mi csinálunk. Szóval mi önmagunkra fókuszálunk.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!