Friss hírek

Horner „hízelgőnek” tartja, hogy csapatfőnöknek akarta őt a Ferrari

Nagy megtiszteltetésnek tartja a Red Bull Forma-1-es csapatát irányító Christian Horner, hogy megkörnyékezte őt a Ferrari – a szakember viszont továbbra is lojális az energiaital-gyárosokhoz.

A Ferrarinál nemrég történt csapatfőnök-váltás, Mattia Binotto ugyanis a 2022-es szezont követően beadta felmondását. A maranellói gárda ezt követően kezdett el új vezető után nézni, sőt, Christian Hornert állítólag már korábban is megkeresték.

A brit szakember viszont nem vállalta el a Ferrari irányítását, továbbra is lojális a Red Bull Racinghez, mely csapatot a kezdetek, tehát 2005 óta irányítja. Azt ugyanakkor elismeri, megtiszteltetésnek tartja, hogy őt is alkalmasnak találták a feladatra, hogy vezesse a Forma-1 egyik legpatinásabb csapatát.

Hirdetés
 

„Rendkívül hízelgő, hogy felkért a Ferrari, ám ők egy nagyszerű csapat, és biztos vagyok benne, hogy nagyon versenyképesek lesznek így is” – mondta Horner az Auto Motor und Sport című német lapnak nyilatkozva.

„Én a kezdetek óta itt vagyok, rendkívüli módon felelősnek érzem magam ezért a csapatért. Nagyszerű emberekkel dolgozom együtt, és szerintem soha nem csábultam el. Lojalitást érzek a Red Bull iránt, és amikor az ember egy ekkora csapatnál dolgozik, miért akarna máshová menni?”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Horner „hízelgőnek” tartja, hogy csapatfőnöknek akarta őt a Ferrari
A Forma-1-es Ausztrál Nagydíj TV-közvetítései
Russell és Norris támogatják a kevesebb edzést
Sainz: Nagyon le vagyunk maradva a Red Bulltól, de legalább tudjuk, mi a gond
Hamilton: Az egész év a felzárkózásról szólhat számunkra

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!