Horner ismét beszólt a Renault-főnöknek

Fotó: Red Bull Racing
MONTE-CARLO, MONACO - MAY 23: Red Bull Racing Team Principal Christian Horner and Renault Sport F1 Managing Director Cyril Abiteboul talk in the Team Principals Press Conference during practice for the F1 Grand Prix of Monaco at Circuit de Monaco on May 23, 2019 in Monte-Carlo, Monaco. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // AP-1ZE1K5NWW2511 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner nem bírta ki, megint odaszúrt egyet a Renault F1-es programját irányító Cyril Abiteboulnak.

A két szakember viszonya igencsak megromlott az elmúlt években azok után, hogy a Renault képtelen volt versenyképes motort biztosítani a Red Bull csapata számára.

Bár a felek az idei évben már külön utakat járnak, időről-időre tesztnek egymásra megjegyzéseket.

Nem volt ez másképp a Monacói Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján is, amikor az F1-es csapatfőnököket arról kérdezték, időben sikerül-e lefektetni a 2021-es szabályokat.

A kérdésre először Cyril Abiteboul válaszolt hosszasan – a maga francia akcentusával, majd amikor Hornerre került a sor, odaszúrt egyet a Renault főnökének.

„Ebből semmit nem értettem!” – mondta Horner, mire Abiteboul egy kényszeredett mosoly kíséretében visszaszólt: „Nem vagyunk már partnerek. Már nem poénkodhatsz velem többé. Nincs már benne a szerződésben!”

Erre a Horner azt felelte: „De attól még élvezetes!”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!