Friss hírek

Horner: „Kissé szokatlan”, amit Wolff mondott Albon Williamshez szerződése kapcsán

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner azt mondja, bíznak abban, hogy Alexander Albon jövőre csatlakozhat a Forma-1 mezőnyéhez anélkül, hogy szakítaniuk kellene vele.

A brit-thai versenyző szolgálatai iránt az Alfa Romeo és a Williams is érdeklődik, Toto Wolff azonban a Holland Nagydíj helyszínén hétvégén azt mondta, ahhoz, hogy Albon utóbbi csapathoz kerüljön – mely istálló Mercedes-motorokat használ –, ki kellene lépnie red bullos szerződéséből.

Horner a RaceFans kérdésére reagált Wolff szavaira: a Red Bull csapatfőnöke azt mondja, a Mercedes-főnök kijelentése „kissé szokatlan”, de a Mercedesnek „óriási ráhatása van”.

„Viszont biztosítottak arról, hogy a Williams azokat a versenyzőket választja, akiket akar, és nincsenek megkötések” – tette hozzá Horner.

Arra a kérdésre, hogy a Red Bull megengedné-e Albonnak, hogy kilépjen a szerződéséből, hogy csatlakozhasson a Williamshez, Horner így felelt: „Talán nem. Nagyon produktív egyeztetéseket folytatunk a Williamsszel és az Alfával, és arra számítok, hogy a helyzet a héten megoldódik.”

„Azt gondolom, a preferencia a Williams lenne számára. De nagyszerű, hogy van érdeklődés iránta, és azt gondolom, jó lenne őt újra a mezőnyben látni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!