Friss hírek

Horner: Nem az igazi Vettelt látjuk jelenleg

Szemmel láthatóan szenved és nagy súlyt cipel a vállain a Ferrarinál Sebastian Vettel – ezt volt főnöke, Christian Horner nyilatkozta a Belga Nagydíj helyszínén.

Vettel a 2020-as év végén távozik a Ferrari csapatától, és bár csütörtökön azt mondta, szeretne szépen búcsúzni az olaszoktól, szemmel látható, hogy feszült a viszony közte és az istálló vezetése között.

A négyszeres világbajnok ráadásul a Ferrari idei autójával sem boldogul – az szemmel láthatóan nem versenyképes.

A Red Bull Forma-1-es csapatát irányító Christian Hornert pénteken a német pilótáról is kérdezték Spában: a szakember azt mondta, egyértelmű, hogy most nem az igazi Vettelt látjuk.

„Valamiért a dolgok nem működnek most számára” – mondta Horner pénteken, Belgiumban.

„Azt gondolom, minden versenyző számára fontos, hogy elégedett legyen a környezetében, és látható, hogy ő most nagy súlyt cipel a vállain. Ez minden sportemberre, minden sportolóra hatással lenne.”

„Szóval nem hiszem, hogy most az igazi Sebastian Vettelt látjuk. Nyilvánvalóan nehéz időket él meg azzal, ami a rendelkezésére áll.”

Vettel 2010 és 2013 között négy világbajnoki címet is nyert a Red Bull-lal, az általa eredmények pedig jól mutatják, milyen kvalitásokkal rendelkezik – mondja Horner.

„Abból semmit sem lehet elvenni, amit ő már elért a pályafutása során.”

„Sokféle autót vezetett az évek során, és amit elért a Red Bullnál töltött idők során, az igazán különleges volt. Azt  gondolom, ő a harmadik legsikeresebb versenyző a sportág történetében, és hihetetlen dolgokat ért el, számos rekordot tart, amik még fennmaradnak egy ideig.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!