Friss hírek

Horner: Nem mindenhol lesz ilyen erős a Mercedes

Igazán erős teljesítménnyel tudott előrukkolni a hétvégi Brit Nagydíjon a Mercedes Forma-1-es csapata: Lewis Hamilton a 3. helyen ért célba, a verseny egy pontján pedig úgy tűnt, akár a győzelemre is esélyes lehet.

A német istálló több újítást is pályára vitt Silverstone-ban, Hamilton és csapattársa, George Russell pedig erős időmérőt tudtak összerakni hazai közönségük előtt. Bár utóbbi versenyző egy baleset miatt már rögtön a rajtnál kiesett, Hamilton képes volt harcolni a Red Bull-lal és a Ferrarival, és végül a 3. helyen intette le a kockás zászló.

A Mercedesnél persze számítottak rá, hogy a meglehetősen sima aszfalttal rendelkező brit pálya kedvez nekik, Horner pedig arra számít, nem minden pályán lesznek ennyire ütőképesek.

Hirdetés
 

„Azt gondolom, ha ilyen típusú pályáról van szó, az mindig az erősségeiknek fog kedvezni. Érdekes lesz látni, mi történik majd a következő néhány versenyen” – mondta a szakember a vasárnapi futam után újságírói kérdésre. „Azt gondolnám, hogy Franciaország kifejezetten jó lehet számukra. Annak valószínűleg örülnek, hogy nem Szingapúrba megyünk jövő héten! Elég hullámzó lesz majd ez a dolog.”

A Forma-1 mezőnye ezen a hétvégén Ausztriába látogat, ahol az elmúlt években a Red Bull igazán ütőképes tudott lenni.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!