Lépj be az F1Világ Paddockba és kövesd élőben a Szaúd-Arábiai Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Horner: Perez kezd formába lendülni

Igazán biztató fejlődést ért el a szezon első versenyein a Red Bull Forma-1-es csapatának új versenyzője, Sergio Perez – mondja Christian Horner csapatfőnök.

A mexikói pilóta Alexander Albon helyét vette át az osztrák istállónál, a múlt hétvégi Portugál Nagydíjon pedig eddigi legjobb eredményét érte el a Red Bull-lal, a 4. helyen ért ugyanis célba.

Bár Perez számára nem alakult könnyen a portimaói hétvége, Christian Horner szerint Pereznél kezd összeállni a teljesítmény.

„Portugáliában igazán nehéz volt a szél, illetve a többi dolog miatt. De látható, hogy kezdenek összeállni a versenyek számára” – mondta Horner.

„Amikor tiszta pályán autózott, meg tudta előzni Norrist – aki a pályát elhagyva tudott elmenni mellette, ami egy újabb példa a pályahatárokkal kapcsolatos következetlenségre. Amint tiszta pályán autózott, ugyanazokat a köridőket futotta, mint a versenyben vezetők, sőt, egy ponton a leggyorsabb kört is megfutotta.”

„Szóval szerintem tényleg kezdenek összeállni a dolgai. Elégedett vagyok azzal a fejlődéssel, amit elért, és csak idő és tapasztalat kérdése, hogy minden összeálljon számára.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!