Horner reagált a Schumachert ért megjegyzésre

Fotó: FIA F3
Prize giving ceremony, 10 Robert Shvartzman (RUS, PREMA Theodore Racing, Dallara F317 – Mercedes-Benz), 4 Mick Schumacher (DEU, PREMA Theodore Racing, Dallara F317 – Mercedes-Benz), 27 Daniel Ticktum (GBR, Motopark, Dallara F317 - Volkswagen), FIA Formula 3 European Championship, round 8, race 2, Nürburgring (DEU), 7. - 9. September 2018

A Red Bull F1-es csapatfőnöke szerint a junior team F3-as tagja, Dan Ticktum alaptalanul tett megjegyzéseket Mick Schumacher bajnoki előnyére.

Ticktum Mick Schumacher bajnoki riválisa a Forma-3-as sorozatban, tagja a Red Bull Junior csapatának, de a német pilóta jelenleg elhúzott előle a bajnoki pontversenyben.

A fiatal pilóta nemrégiben tett nyilatkozatával hívta fel magára a figyelmet, ugyanis azt mondta, szerinte „érdekes”, hogy Schumacher ilyen hirtelen kapott szárnyra az F3-as sorozatban.

Schumacher az elmúlt 6 versenyből 5-öt megnyert, így – míg a szezon felénél még a bajnokság 8. helyén állt – most 39 ponttal vezeti a bajnokságot.

Ticktum amellett, hogy úgy nyilatkozott, „érdekes” Mick előnye, azt is elmondta, hogy ő azért nem lesz bajnok, mert nem Schumachernek hívják.

A Sky Sports Szocsiban megkérdezte a Red Bull csapatfőnökét, Christian Hornert, mit gondol a junior team pilótájának véleményéről.

„Ő egy karakter, néha előbb jár a szája, minthogy gondolkodna. Dan tehetséges pilóta, de még sokat kell fejlődnie, mielőtt a Forma-1 közelébe ér. Gyors, de még csiszolnia kell néhány dolgon…”

„A Forma-3-ban Mick Schumacher remek munkát végez. Különösen dominál, összerakták a szezon második felét, és ő lett a srác, akit mindenkinek le kell győzni” – mondta Horner.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!