Horner reagált a Schumachert ért megjegyzésre - F1VILÁG.HU

Horner reagált a Schumachert ért megjegyzésre

HIRDETÉS
Fotó: FIA F3

A Red Bull F1-es csapatfőnöke szerint a junior team F3-as tagja, Dan Ticktum alaptalanul tett megjegyzéseket Mick Schumacher bajnoki előnyére.

Ticktum Mick Schumacher bajnoki riválisa a Forma-3-as sorozatban, tagja a Red Bull Junior csapatának, de a német pilóta jelenleg elhúzott előle a bajnoki pontversenyben.

A fiatal pilóta nemrégiben tett nyilatkozatával hívta fel magára a figyelmet, ugyanis azt mondta, szerinte „érdekes”, hogy Schumacher ilyen hirtelen kapott szárnyra az F3-as sorozatban.

Schumacher az elmúlt 6 versenyből 5-öt megnyert, így – míg a szezon felénél még a bajnokság 8. helyén állt – most 39 ponttal vezeti a bajnokságot.

Ticktum amellett, hogy úgy nyilatkozott, „érdekes” Mick előnye, azt is elmondta, hogy ő azért nem lesz bajnok, mert nem Schumachernek hívják.

A Sky Sports Szocsiban megkérdezte a Red Bull csapatfőnökét, Christian Hornert, mit gondol a junior team pilótájának véleményéről.

„Ő egy karakter, néha előbb jár a szája, minthogy gondolkodna. Dan tehetséges pilóta, de még sokat kell fejlődnie, mielőtt a Forma-1 közelébe ér. Gyors, de még csiszolnia kell néhány dolgon…”

„A Forma-3-ban Mick Schumacher remek munkát végez. Különösen dominál, összerakták a szezon második felét, és ő lett a srác, akit mindenkinek le kell győzni” – mondta Horner.

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!