Friss hírek

Horner szerint nagyon kiélezett lesz az F1-es bajnokság

Rendkívül kiélezett küzdelmet vár a Forma-1 csapataitól a Red Bull Racing csapatfőnöke, Christian Horner, amint július elején elrajtol a 2020-as világbajnokság.

A száguldó cirkusz vezetősége kedden jelentette be, július 5-én, Ausztriában kezdődik majd az idei világbajnokság. Egyelőre 8, zárt kapus európai verseny időpontja ismert.

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke azt mondja, bár a különleges helyzet miatt a csapatok felkészülése is másképp zajlik, meggyőződése, hogy nagyon kiélezett küzdelmet láthatunk majd.

„Szerintem más lesz – nagyon is más lesz” – mondta a szakember a Motorsport.com című lapnak.

„De amint kialszanak a lámpák, minden arról szól majd, ami a pályán történik, és belemerülünk majd a munkába. A környezet kissé más lesz, de úgy gondolom, a küzdelem ugyanolyan kiélezett marad, és mindenki arra fókuszál majd, ami a pályán történik.”

Horner kifejtette, mindenki nagy köszönettel tartozik a Red Bullnak azokért az erőfeszítésekért, melyeket annak érdekében tett az energiaital-gyártó, hogy Ausztriában két versennyel megkezdődhessen az F1-es bajnokság.

„Nagyszerű, hogy versenyezni fogunk, és hogy megerősítették ezeket a dátumokat. A Red Bull nagyon keményen dolgozott Ausztriában, és minden elismerés nekik azért, hogy elindítják a bajnokságot ezzel a két versennyel.”

„Példaként járhatunk majd elöl a jövőbeli európai versenyek számára. Izgatottan várjuk, hogy újra versenyezzünk. Jó, hogy végre van valami napirenden, és fókuszálhatunk valamire.”

A szakember azt mondja, a Red Bull Racing csapata optimistán várhatja az idénykezdetet.

„Azt gondolom, remek autónk van idén, és kár, hogy ezt nem láthattuk Ausztráliában. De az egész csapat nagyon motivált. Ez most egy más idény lesz, de jól felkészültek vagyunk, meg fogunk birkózni vele.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!