Horner: Verstappen bombaformában van - F1VILÁG.HU

Horner: Verstappen bombaformában van

HIRDETÉS
Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke elismeréssel nyilatkozott versenyzőjük, Max Verstappen teljesítményéről, aki az elmúlt három versenyből kettőt megnyert.
SPIELBERG, AUSTRIA - JUNE 28: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing talks with Red Bull Racing Team Principal Christian Horner in the garage during practice for the F1 Grand Prix of Austria at Red Bull Ring on June 28, 2019 in Spielberg, Austria. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-1ZSKGG83W1W11 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //

Verstappen először az Osztrák Nagydíjon örvendeztette meg holland szurkolóit, valamint a Red Bull hazai közönségét, majd múlt hétvégén, a kaotikus Német Nagydíjon is megszerezte a győzelmet. 

Ezzel a holland pilóta az egyetlen, aki a Mercedes pilótáin kívül nyerni tudott az idei évben – Horner szerint Verstappen bombaformában van, és folyamatosan képes magas szinten teljesíteni. 

„Azt hiszem, Max nemcsak az elmúlt három versenyen, hanem az elmúlt szezonokban is hihetetlen jó volt, nagyon magas szinten versenyez. Az elmúlt versenyeken pedig ez összeállt.”

„Az Osztrák Nagydíjon aratott győzelme vízválasztó volt, Silverstone-ban is versenyképesek voltunk, és nyilvánvalóan a múlt hétvégi izgalmas versenyen fenomenális teljesítményt nyújtott, megőrizte hidegvérét, különböző körülmények között is megvolt a tempója, és végül megnyerte a futamot.

„Szóval igen, remek formában van, és remélhetőleg ilyen formában vág majd neki a nyári szünetnek is, és így is folytatja majd. Határozottan nagyon magas szinten teljesít.”

A kérdésre, mennyire nehéz egy ilyen versenyző mellett a csapattársnak, Pierre Gaslynak, Horner így felelt: 

„Nagyon nehéz. Szerintem ő most az a versenyző a mezőnyben, aki leginkább formában van. Óriási mérce bárkinek, és versenyzőként mindig ahhoz hasonlítod magad, aki a legjobb. Szóval ő a referencia, akihez Pierre is hasonlítja magát.”

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén a Hungaroringen vendégeskedik, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be a Magyar Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!